Za PSŽ nema više čekanja, Leonardo u frci, četiri pojačanja, Juventus i Inter na meti!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.09.2020.
12:13
Izvor: Sportske.net

Potreban mu je posle povrede Bernata, odlazaka iskusnih najmanje poker, praktično pojačanja u svim linijama tima...

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Nema mnogo vremena, a razvoj situacije će naterati PSŽ da reaguje. Povredio se Bernat, biće odsutan nekoliko meseci, pa je Leonardo aktivirao opciju De Šiljo iz Juventusa. Verovatno će u pitanju biti pozajmica sa klauzulom o otkupu koja bi trebalo da bude lako dostižna.

Ali, to je tek početak, Parižani i dalje veruju da će Inter popustiti, prodati Škrinjara za 50 miliona evra. Konte pritiska Marotu i Ausilija da dozvole da Slovak ode, kako bi dobio novac za Kantea. Inter želi da ubaci i Naingolana u priču oko transfera jer PSŽ traži i vezistu.

Ali, evropski vicešampion ima druge ideje, pominje se Dele Ali koji je u sukobu sa Murinjom, ali i dalje par mlađih francuskih igrača, poput Sumarea iz Lila koji je počeo karijeru u Parizu.

I na kraju, napadač. U ovom trenutku je izvesno da posle Kavanija odlazi i Čupo Moting, potreban je neko ko bi bio alternativa, El Šaravi je ideja, njega hoće i Juve, kao i bivši klub Milan, ako ne završi posao sa Jovićem.

Baner 2

"Faraon" bi stigao na pozajmicu, igrao je već u Francuskoj nije dao gol za Monako, kasnije je tri sezone proveo u Romi, da bi otišao u Šangaj pre godinu dana.

Priča se da su u klubu razočarani Ikardijem, dobro je počeo, a onda igrao sve gore, sada je u drugom planu, Leonardu se zamera što nije zadržao, ne samo Tijaga Silvu, već i Kavanija.

Bilo kako bilo, mora da ispravi greške nakon poraza u uvodnim kolima, srećne pobede protiv Meca, jasno da bez Mbapea malo toga funkcioniše, Nejmar je sada kažnjen, šest igrača je bilo odsutno zbog korone, očigledno ovo bi mogla da bude teža sezona u domaćem fudbalu od očekivanja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 18.09.2020
15:48

Leonardo je upropadtio PSZ od kako je seo u fotelji sportskog direktora! On je doveo sve neke krseve od igraca i dalje ih dobofi, doveo onog iz Rome koji je poniko u Romi i tamo nema mesto, bio je pozsjmicu u spaniji u Valenciji i tamo nista otpuscen je pre vremena, sad ce da Dovede Arsavina koji je isto krs! Leinardovim ponasanjem je najlutio Mbapea i Nejmara je naljutio i oni hoce da idu, samo da ova kruza prodje odose oni! PSZ gubi od tamo slabih francuskih klibova, sve to zahfaljujuci losem treneru i losem sportskom predsedniku, PSZ treba njih pod hitno da menja fok nije pao dkroz!

avatar
Gile sile pravi
Friday, 18.09.2020
15:16

Kasno im je sad za Skrinjara da su ranije razmisljali o tome mozda bi nesto i bilo, Inter sad vise ne moze da nadje zamenu Kumbula je zavrsio u Romi, tako da od ovoga za Skrinjara nece biti nista

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 18.09.2020
14:53

Milan ne trazi El Saravija.

avatar
Amalainter
Friday, 18.09.2020
13:54

Mogu sanjati Skrinjara za 50 miliona..Stotka u paketu sa Brozovicem i svakome dobro.. 😂

avatar
Mak-Juventino
Friday, 18.09.2020
13:12

Zasto de Siljo da ide na pozajmica ? Platite 10-15 milki