Za svakoga ponešto, Real pušta 11 igrača, mesta za dvojicu povratnika i ova tri pojačanja! Šta će biti sa Jovićem?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.04.2020.
16:18
Izvor: Sportske.net

Očigledno je da će ovo leto biti tiho kada je Real u pitanju. Prilično je jasno zbog čega, a ovo su planovi "Los Blankosa".

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Sada je jasno, Real će morati da prodaje pre nego što bude kupovao, mada je prvi cilj kluba da se pojača sa dva ili tri igrača, a da se oslobodi čak 11 kako bi broj onih pod ugovorima bio 35. Zidan je postavio neke uslove koje u klubu moraju da ispune, čak se spekuliše da bi mogao posle leta, u slučaju novog sukoba sa Perezom da ode i sačeka klupu Juventusa.

Šra je Zidanov cilj.

Pre svega da odu Bejl i Rodrigez, makar i besplatno jer smatra da narušavaju nezadovoljstvo ravnotežu u svlačionici. Uz njih dvojicu koji imaju platu oko 30 miliona neto.

Zidan ne računa na Lukasa Vaskeza, Marijana, Odriozolu koji je na pozajmici u Bajernu, Nača, verovatno i Iska.

Klub nema dilemu da vrati Odegarda i Afrafa Hakimija koji traži minute pored Karvahala. Štopera neće kupovati, ostaje Militao, a klub bi mogao da napusti Modrić, mada ni to nije sigurno.

Potvrđeno je da Jović ostaje, leto nije vreme za kupovinu špica, ne postoji klauzula oko Halanda, tačnije važila je zimus, pa je malo verovatno sa će Norvežanin ili Mbape biti u timu naredne sezone.

Naravno i igrači poput Borhe, Valjeha, Sebajosa, verovatno i Reguljona bi mogli na nove pozajmice, a ako Areola bude otišao rezervni golman će biti talentovani Lunjin koji je drugu godinu na pozajmici.

Kada prebrojite igrače koji su sigurni, ima ih 21 sa tri golmana (računamo i one koji se vraćaju sa pozajmica i ostaju), što znači da ima prostora za tri ili četiri pojačanja.

Bonus 10


Traže se dvojica vezista, ako ode Modrić, od Pogbe nema ništa, Fabijan Ruiz je jedno rešenje, male su šanse da stigne Kante, verovatnije da bi Perez mogao da kupi nekog od francuskih klinaca, Kamavingu ili Suarea koji bi bili atlernativa Kazemiru.

Kako rekosmo u napadu neće biti promena, osim ako se ne ukaže neka izuzetna prilika, ali Benzema i Jović imaju prednost, Mbape je nemoguća misija, vraća se i Asensio, a jasna je namera kluba da smanji platni fond, kako bi se narednog leta ustremio na Mbapea ili Halanda.

Kejn?

To su više priče medija, da ima taj novac Perez bi doveo Mbapea koji je prvi pik Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 19.04.2020
23:02

Pa Haland je meta za Januar a Mbape za naredno leto.Logicno je da se oslobodi platni fond (koji je previse veliki) i na taj nacin olaksa poslovanje u buducnosti.Ono sto je dobro,na ovim igracima moze lepo da se zaradi,na zalost vecina nema neku super cenu ali ako prodamo vecinu lepo ce se zaraditi,smanjiti ulaganje u plate i osloboditi prostor za Halanda i Mbapea.Do tada treba dovesti nekoga u vezi da bude zamena Kazameiru i eventualno stopera.

avatar
RealMD
Sunday, 19.04.2020
18:42

Mirjevac, Barcelona snanjila plaće 70%, a Real 10% i ti pričaš da je Real u goroj situaciji? Nešto ti ne štima u tvojoj priči.

avatar
Mirjevac
Sunday, 19.04.2020
22:10

Nisi pratio, barcini igraci su se sami odrekli polovinom plata, sami, a dok real je morao da reaguje da bi igraci se odrekli 70 %! Malo da pratis nebi bilo lose! Real ima kredit od 500 miliona za renoviranje stadiona, to si zaboravio, real ima gazdu kome se dobit daje, barca nema gazdu njen gazda su navijaci i oni ne traze dobit!

avatar
Offside
Sunday, 19.04.2020
23:08

Ne!Oni su "vise od kluba" pa su zato iz srca dali pare klubu!Nemoj ni slucajno da pomislis da je to zato sto su popucali po savovima i sto tonu kao Titanik,sram nas bilo i sto smo to uopste i pomislili!Valjda znas da svi namestaju,kradu,lose posluju,dovode promasaje a da samo oni rade odlicno...

avatar
Mirjevac
Sunday, 19.04.2020
18:17

Samo realci pricaju da real ima pare, a svi znamo da sad niko id klinova nema oare, pogotovu resl, on kupovao i to vas dobro i jos ima kredit za renoviranje stadiona od 500 miliona evra a kriza zakacila! Real ima i te kako promasenih investicija ali realci to ne vide, oni vide samo druge inive da imaju probleme sa finansijama a nevide resl? Eto real ima cak ceo tim od 11 igraca da proda! Kad je barcelona rekla da ima njih 9 na prodaju mnogi realci se smejali, kad vidi cuda real u losijoj situacijk od barce! Barca hes da je u oroblemu sli samo sa predsednikom i uoravim kluba, ona ima vise njih dobrih igraca koje moze da proda da bi dosla do pare, posto moze i bez njih da igra! Kao sto sad igra bez nekoliko njih dobrih i opet je prva u lihi i igra u LS!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 19.04.2020
19:01

Prodaju igrace koji su im super sluzili... Isko, James, Bejl, Vaskez, Naco, par jeftinih... Nemaju tri promasaja od preko 100m...

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 19.04.2020
20:40

Nemaju nijedan promašaj jovic će dobiti šansu, jedino po meni Azar nije bio potreban, trebali su preseći i krenuti pravo formiranje ekipe. Azar koliko god da je veliki igrač je u Celsiju imao i dosta praznog hoda, utakmica na kojim nije bio vodja, nije ga bilo na terenu. Tako da je velika šteta sto je došao u real, neće ostati zapažen a mogao je biti ikona Londona

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 19.04.2020
20:36

Dobar si dečko al’ malo zelen i pričaš iz glave šta ti padne na pamet. Ovako real je sa adidasom potpisao sponzorski ugovor na 10 godina u kom će inkasirati izmedju 1,1 i 1,52 milarde evra h prevodu od 110 do 152 miliona evra godišnje plus 70 miliona evra godišnje od Emirejtsa. Real je odbio 300 miliona vrednu ponudu od Emirejtsa da okace logo preko Bernabeu-a pa ako imaš malo mozga trebao bi da zaključiš koliku ovaj klub ima moć i koliko je marketinški iznad svih fudbalski klubova. A koliko real ima novca možeš naći i na you tube link završnog projekta realovog hotelskog kompleksa koji se gradi na bliskom istoku i košta preko milijardu. Realov godišnji priliv je gotovo blizu pola milijarde evra računajući prethodno nabrojano, LS , TV prenosi, ulaznice, suveniri, utakmice na bliskom istoku u toku priprema gde jedna utakmica je preko 5 miliona. A onda vrhunac svega je sto real od svog prihoda 30-35% odvaja na plate igrača fudbalskog i kosarkaskog sektora. A recimo barselona 80%. I kad vidiš da real u jednoj sezoni ima toliki priliv bez prodaje igrača shvatiš da je dovodjenje Mbapea ili sličnog igrača vrlo realno... samo se čeka trenutak i postoji dzentlmenski dogovor klubova da se igrač ne pritiska kao sto je bio slučaj sa Kristijanom. Jer real prodajom 10-ak igrača na koje se ne računa će zaraditi od 250-300 miliona novca, plus oslobadjanje od njihovih plata, gde recimo bejl i rodrigez imaju platu 30 miliona. Tako da priča da je real prošle sezone potrošio 300 miliona ne pije vodu a pri gom je i prodao igrače za oko 150 miliona.... ne znam koliko si dobar sa matematikom, nadam se bolji nego sa pravopisom