Zaista? Murinjo "nevešto" otkrio ko je novi napadač Totenhema!

Autor: Stefan Matić
nedelja 13.09.2020.
23:22
Izvor: Sportske.net

Ne može se sa jednim napadačem kroz celu sezonu.

EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool
EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool

Povezane vesti

Danas smo videli bezidejni Totenhem, pogotovu u drugom delu igre kada su "pevci" jurili vođstvo Evertona. Deluje da je Anćeloti bolje sklopio svoja pojačanja, jasno Italijan je dobio sve svoje želje dok sa Levijem u "pevcima" nema tako lakih pregovora.

Jasno da Totenhemu treba novi napadač, kvalitetna konkurencija za Harija Kejna, a izgleda da će to biti Aleksander Sorlot.

Murinjo je u post-intervjuu prokomentarisao izjavu predsednika Trabzona koji je izjavio da su dva kluba održali razgovore oko transfera Norvežanina.

"Ne želim da pričam o igraču koji pripada Trabzonu, ali ako je predsednik kluba tako rekao onda ja sigurno neću reći da to nije istina", izjavio je "Posebni".

Sorlot je po transfermarktu sada udvostručio svoju cenu, jasno da će Turci tražiti čak i preko 30 miliona evra od "pevaca". U turskoj Superligi je zabeležio čak 24 golova na 34 utakmice.

Sada se izvesno vraća u London, ali će poneti dres slavnijeg komšije.

Aleksander Sorlot je po svom dolasku u Kristal Palas bio proglašen kao promašaj, "orlovi" su uložili oko 10 miliona evra i posle jednog gola i tek šest meseci ga poslali na pozajmicu u Gent početkom 2018. godine.

Baner 13

Ubrzo je usledila i dvogodišnja pozajmica u Trabzon, turski klub je navodno ubacio i klauzulu da može otkupiti visokog napadača za sumu od šest miliona funti.

Sada, kada se interesuju velikani za njega, jedino će profitirati Turci.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke