Zakomplikovalo se, Napoli, Everton, Junajted i Arsenal hoće Brazilca, sve zavisi od Gvardiole?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.08.2020.
19:17
Izvor: Sportske.net

Potrajaće ova saga.

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Gabrijel iz Lila je, kao i brojni drugi igrači kluba sa "Pjer Moroja", skrenuo pažnju nekih od najvećih evropskih klubova.

Pisalo se pre pandemije i prekida sezone da ima postignut dogovor sa Evertonom, ali je onda sa dobrim razlogom čitav transfer odložen.

U priču se umešao Napoli, koji je takođe zainteresovan za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama, a Gabrijela prate i Mančester junajted i u poslednje vreme Arsenal.

"Karamele" nisu odustale, poslednjih dana se stiče jak utisak da će Brazilac na "Emirejts", izvesno je da će napustiti "Doge", ali izgleda da se prvi pita Napoli.

Naime, Italijani su ovog leta već poslovali sa Lilom, doveli su Viktora Osimena za 70 miliona evra sa "Pjer Moroja" i imaju džentlmenski dogovor oko Gabrijela sa francuskim klubom.

Dakle, pita se Napoli, ali se u stvari pita Pep Gvardiola.

Ekipa sa "San Paola" neće dovoditi Gabrijela ako u klubu ostane Kalidu Kulibali. Senegalac je velika želja Mančester sitija, ali "Građani" još uvek nisu spremni da izdvoje 80 miliona evra za njegove usluge, koliko traži Napoli.

Dakle, ako Siti dovede Kulibalija, Napoli će iskoristiti dogovor koji ima sa Lilom oko Gabrijela, pa će Everton, Arsenal i Junajted ostati praznih šaka.

Ukoliko Kulibali ostane pod Vezuvom, Gabrijel će imati otvoren put ka Premijer ligi.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Friday, 14.08.2020
09:55

Sinoc sam vidio mnogo boljeg odbrambenog igraca od Gabrijela,Junajted netreba zaliti novac i dovesti Upamekana iz Lajpciga ,strasan igrac a tako mlad .

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 13.08.2020
22:04

Ubio se za Napolija, Evertona i Arsenala, Bailly je bolji od ovog 5x

avatar
mrancic
Thursday, 13.08.2020
20:56

Ima li nekog od dobrih igrača da hoće u Junajted?Nikoga oni neće kupiti.

avatar
LUZERPOOOL
Thursday, 13.08.2020
21:23

Celzi vec 5 kupio, Siti takodje vec prejak tim nabudzio, a ova lakrdija od kluba nece nikoga dovesti, imaju oni pereiru, Lingarda, matu, Soa i velikog rasforda