Završeno! Juventus odahnuo, Sami Kedira ima novi klub i to ne u Španiji!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 31.01.2021.
10:26
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da se vrati u La Ligu, u poslednjem trenutku promenio smer...

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Juventus se konačno oslobodio Samija Kedire.

Još pre par dana izgledalo je da će se Nemac vratiti u Španiju, gde je igrao za Real, ali se to nije desilo, jer Viljareal nije uspeo da proda Kokelana pa je transfer propao.

Sa druge strane, kako piše "Kiker", bivši reprezentativac Nemačke je imao nekoliko opcija da se vrati u Bundesligu i na kraju je izabrao Hertu. Raskinuće ugovor sa Juventusom šest meseci pre isteka ugovora vrednog šest miliona neto po godini, pa će računajući i bruto iznos, Italijani toliko uštedeti, jer je Kedira van tima, na njega Pirlo nije računao.

Kedira će potpisati ugovor na dve i po godine sa Berlincima, u Juventus je podsetimo, stigao kao slobodan igrač iz Reala 2015. osvojio sa Italijanima pet titula i tri kupa, recimo i to da je prošle godine zbog povreda odigrao samo 12 mečeva, ove ni minut.

U domovini sa kojoj je osvojio i titulu prvaka sveta je nastupao za Štutgart gde se i rodio, uspeo je 2006. da osvoji šampionsku titulu 2007. godine. Na kraju je otišao u Real 2010. gde je proveo pet godina, osvojio bukvalno sve, uključujući Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke