Završeno! Klop kupio prvo pojačanje, drugo se nazire, poker novih lica na "Enfildu"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.08.2020.
09:27
Izvor: Sportske.net

Slede lekarski pregledi, a kako stvari stoje Liverpul će kupiti četiri fudbalera ovog leta.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Potera je završena, Liverpul je doveo levog beka.

Ono što se juče najavljivali, danas je potrvđeno, za sumu nešto manju od oko 15 miliona evra Kostas Cimikas će se iz Olimpijakosa preseliti na "Enfild".

Biće alternativa za Robertsona koju Klop nije imao od Morena. Milner je popunjavao poziciju, ali sada je doveden pravi levi bek. Odlučila je cena, Norič je za Džamala Luisa tražio 25 miliona evra, pa su Redsi odustali.

Liverpul je rešio prvi zadatak, drugi će po svemu sudeći biti Tijago Alkantara, iako mnogi veruju da nije potreban timu. Ipak čeka se prodaja Nabija Keite sa kojim je Klop izgubio strpljenje i koji bi mogao uz Kavanija da bude najveće pojačanje Benfike, kako bi bivši igrač Barselone i sadašnji Bajerna, stigao na "Enfild".

Ostaje napadač, ili krilni napadač, priča se o Talešu Manju, ali engleski šampion mora da vodi računa o broju Britanaca u ekipi, pa je meta Dejvid Bruks krilo Bornmauta. On je na meti Vest Hema, "Trešnje" drže cenu, iako su ispali iz PL, ali bi Liverpul mogao da dovede 23-godišnjeg reprezentativca Velsa, makar na pozajmicu sa otkupom sledeće sezone.

Baner Liga Sampiona

Ismaila Sar iz Votforda, još jednog tima koji je ispao košta 50 miliona, "Hornetsi" ne žele da izgube novac, doveli su ga iz Rena prošle godine za 40, to je klupski rekord.

Zamena za Lovrena?

Meta je Ben Vajt, sjajni štoper koji je igrao za Lids, sada se vratio u Brajton, a centralni napadač neće biti kupljen, nema pravih rešenja, navodno će Klop pružiti šansu 20-godišnjem Rajanu Brusteru koji je u Svonsiju na pozajmici dao 11 golova u 22 meča.

Dakle, Cimikas, Alkantara, štoper i eventualno jedan krilni napadač, moguće na pozajmicu je Liverpulov plan, koji podrazumeva prodaju nekoliko igrača, osim Keite, sredstva u kasu bi trebalo da unesu Hari Vilson, Marko Grujić i Divok Origi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Monday, 10.08.2020
11:27

Jos uvek pisete o odlasku Keite, a upravo zbog njega I njegovog uspona forme je stopiran dolazak Alkantare!
Vilson I Grujic, ako Neko ponudi 20M mogu da idu, pozajmice nisu opcija, tako da za sad ostaju! Saciri he prihvatio ulogu na klupi, ako Neko be ponudi 20-ak ostaje I on. Jedino je Origi nesiguran, jer ga trazi Vila, tu su Minino I Bruster, Koji ce mu dodatno smanjiti minutazu! Cimikas - zakazani pregledi za sutra, stoper moguce da nude iz Betisa ili Salkea, za Sara se znalo da imamo interesovanje Jos odavno, tako da ili Sar ili Melo, vezni mozda - Kantvel?

avatar
Mak-Juventino
Monday, 10.08.2020
10:32
avatar
TULJALJAN
Tuesday, 11.08.2020
00:54

U sustini, osim Alkantare, ovo su pojacanja za bolju klupu. Ocigledno da smatraju da prvu postavu vec imaju. Jedino skripi na stoperskoj pozicji uz Dajka

avatar
_Goran_
Monday, 10.08.2020
10:27

Nece prodati Keitu, dokle vise ta prica...

avatar
_mladen_
Tuesday, 11.08.2020
00:06

Ma neka pričaju svi su svesni kakav je igrač Keita, ako poveže sezonu ima da pruži novu dimenziju u Liverpulu, samo neka pričaju, niko bitan me ide iz Liverpula. :)

avatar
Red blood
Monday, 10.08.2020
10:18

Cuj Keita odlazi?
A juce Liverpul Eho izvestava da je glavni razlog neproduzavanja ugovora od strane Djinija Wajnalduma to sto nije siguran u svoje mesto u startnih 11 zbog Keite i brzim razvojem Kurtisa Dzonsa.

avatar
Wizard08
Monday, 10.08.2020
09:49

Zasto se i dalje potencira odlazak keite,data mu je sansa u nastavku sezone i pokazao se sasvim solidno.prodaje nece biti sigurno,ako neko odlazi to ce biti gruic,vilson i origi uz sacirija.samo sto je problem sto ni za jednog od ovih igraca ne mogu da dobiju punu cenu.

avatar
Maksim
Monday, 10.08.2020
10:53

Zašto se to radi ne shvatam, isto kao što čekamo da Kulibali promeni državljanstvo.

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 10.08.2020
13:35

I to jos u Benfiku...