Zbog čega je Očoa 'zapratio' Liverpul?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 15.12.2014.
11:39
Izvor: Sportske.net

Giljermo Očoa je izgleda rešio da se lično preporuči engleskom klubu koji ima problema na golmanskoj poziciji.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Samo nekoliko minuta nakon informacije da je Simon Minjole stavljen na klupu za meč sa Junajtedom, koincidencija ili ne, tek Giljermo Očoa je na Tviteru zapratio Liverpul.

Meksički golman koji se istakao sjajnim partijama na Mundijalu, nije zadovoljan statusom u Malagi u koju je stigao tokom leta kao slobodan igrač iz Ajačija, obzirom da greje klupu Kamenom.

Da li je ovo puka slučajnost ili dobro tempirana reklama, tek Očoa je na Tviteru zapratio Liverpul odmah nakon vesti da Simon Minjole neće braniti na derbiju kola Premijer Lige.

Brendan Rodžers ima velikih problema sa Minjoleom koji trpi ogromne kritike zbog svojih slabih partija, protiv Junajteda je branio Džouns, a Redsi se već neko vreme dovode u vezu sa novim rešenjima na golmanskoj poziciji.

Inače, spekuliše se da bi Očoa za svega 4 miliona funti mogao da bude prodat zainteresovanim kupcima, ovim potezom je sigurno skrenuo pažnju čelnika kluba na sebe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 15.12.2014
13:01

Ako minjole nauci pozicioniranje kod kornera,meni ne treba novi golman..minjole suteve iz daljine brani samo tako..jedino korneri su mu problem..mada ne bi se bunio ni da ocoa dodje :)

avatar
RamboBabaManUtd
Monday, 15.12.2014
13:30

Ocoa bolji za dve klase od Minjole-a.

avatar
Monday, 15.12.2014
14:29

kazem da se ne bi bunio ni da ocoa dodje,ali mislim da nam je vaznije uzeti jednog napadaca svetske klase nego golmana koji je solidan za sada... :)