Zemljotres! Poketino rešio da ode, Totenhem spremio zamenu?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.09.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji tvrde da je Argentinac spreman da napusti klupu Totenhema, nezadovoljan odnosima u ekipi, prelaznim rokom i načinom na koji se situacija razvija.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nije tajna čime je Argentinac nezadovoljan.

Igrači koji su bili na spisku da napuste klub, poput Eriksena, Rouza i još par fudbalera su ostali, jednostavno, kako kaže, agenda svih u svlačionici nije ista i to je razbilo jedinstvo unutar ekipe.

Sada to treba izgraditi ponovo, ali nema vremena. Naime, "Pevci" su već počeli da osećaju letnje turbulencije na početku sezone, nalaze se na sedmom mestu, samo dve pobede u šest mečeva.

Na to se nadovezala eliminacija iz Liga kupa od četvrtoligaša Kolčestera. U Ligi šampiona ispustili su pobedu u Atini protiv Olimpijakosa, sve to je Poketina deprimiralo i on razmišlja da posle pet godina napusti severni London.

Letos je imao nekoliko ponuda, Juventus ga je želeo, ranije se pre povratka Zidana pominjao kao rešenje za Real. Poketino će moći da bira, prva velika klupa koja bi se otvorila verovatno bi bila njegova.

Postoji varijanta da Argentinac posle odlaska sačeka Junajted, ako Solskjer izgubi poverenje. "Đavoli" se nadaju da bi Eriksen sledio svog trenera i stigao kao slobodan igrač na "Old Traford", a pokušali bi da kupe Kejna. To je, jasno, nemoguća misija, pošto Danijel Levi traži oko 270 miliona evra za kapitena Engleske.

Ali, Levi ima navodno zamenu za Poketina. U pitanju je Maks Alegri koji je dovođen u vezu sa Realom, ali on bi radije u PL. Zbog toga posle odlaska iz Juventusa ubrzano uči engleski kako bi spremno dočekao šansu.

Alegri je recimo prošle godine odbio Real, ali i Arsenal, dok je, kako se priča bio mnogo raspoloženiji da preuzme Totenhem u kome vidi stabilnost.

Hoće li priča biti zaokružena videćemo, svakako da Poketino neće dobiti otkaz, ali kažu da je u takvom raspoloženju da će ga eventualni kiksevi protiv Sautemptona i Brajtona do pauze naterati da ode. Takođe, u Ligi šampiona, Totenhem dočekuje ekipu Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 26.09.2019
19:38

Sacekati da kiksnu protiv Bajerna (sumnjam da ista mogu da urade u toj utakmici) i odmah uspostaviti kontakt pa makar i cekali celu sezonu da bi dosao kod nas u Real.Jos bolja solucija bi bila dovesti ga odmah jer nam gori pod nogama.A mislim da je ocigledno da ce Alegri u Totenhem,Poketino u Real a Zizu u PSG a da UTD nece smeniti Solsera ove godine jer mislim da je bas on projektovan da napravi smenu generacija

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 26.09.2019
17:32

Mislim da Junajted u nikad boljoj poziciji nije bio da dodje do Poketina, mada pitace se tu i Real i Barsa koima ne cvetaju ruze. Solskjer je promasaj, tek ce da prosipa bodove. Stvar je samo sto tako imamo super upravu da ce potencijalno I ovu sansu ispustiti. Nadam se ipak da cemo doci nekako do Poketina, ova sezona je
svakakako izgubljena. Alegri je slobodan no daleko sam vise za Poketina koji bi mogao konacno da bude dostojna Fergijeva zamena.

avatar
Mads87
Thursday, 26.09.2019
15:43

Ide Poketino posle poraza u Beogradu

avatar
MMK
Thursday, 26.09.2019
14:10

Levi da se otvori za Alegrija? Nema sanse. Ako ode Poketino dovesce nekog mladog (jeftinog) trenera opet...

avatar
Man united
Thursday, 26.09.2019
13:37

Сачекај мало. Неће Солшер још дуго. Барем се надам.

avatar
äxwell
Thursday, 26.09.2019
14:24

Samo se nadam da ce Solser ostati do derbija!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.09.2019
18:43

Poketino je precenjen, nista nije uradio pa nece ni sa vama.

avatar
Thursday, 26.09.2019
11:48

opet junajted bože sačuvaj

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 26.09.2019
11:40

Da iskoristimo to nejedinsto pa da ih razbijemo :)

avatar
mrancic
Thursday, 26.09.2019
11:22

Junajted da se dozove pameti i da angažuje Alegrija ili Poketina i da se otvori za kupovinu nekoliko kvalitetnih igrača.Solskjer se definitivno ne snalazi.