Zidan baš besan, spisak zamena za Ramosa obeshrabruje, Real u velikim problemima?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.05.2019.
08:43
Izvor: Sportske.net

Ništa ne teče kako je klub zamislio, Francuzu se žuri, ali klub praktično ne odlučuje ni o čemu...

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

U Realu su stvari daleko od idealnih, sezona je završena, priča se i dalje o sukobu Zidana i Pereza. Naime, Francuz je nervozan želi da što pre transferu, prvo Azara, a zatim i Eriksena budu završeni, kako bi mogao da gradi ekipu.

Ali, Perez mora da čeka kraj LE, plus pregovore sa Čelsijem i Totenhemom. Azar će koštati više od 100 miliona, a njegovu sudbinu u rukama drži Marina Granovskaja. Belgijanac je dogovorio sa Realom, ali Čelsiju se ne žuri, što je razbesnelo Zidana.

Takođe, on je osuđen da čeka razgovore Totenhema sa potencijalnim zamenama za Danca, u "Pevci" pokušavaju da dovedu Lo Selsa, Argentinca iz Betisa koji je igrao za PSŽ, ali njegova cena je porasla, Andalužani imaju pravo otkupa, a onda bi mogli da ga preprodaju, minimum će tražiti 60 miliona evra.

Na sve to nadovezala se navodna želja Serhija Ramosa da napusti klub. Ima ponude Juventusa, Mančester Junajteda, Sitija, kineskih i klubova iz MLS, to nije tajna, sukob sa Perezom posle Ajaksa je prerastao u hladni rat. I tu Zidan želi jasnu situaciju, no Ramos je na odmoru i vratiće se tek početkom juna u Španiju.

Real teško može da nađe zamenu, Kulibali, De Liht, Van Dajk su nemoguće misije, verovatno i Škrinjar, dok im Atletiko neće prodati Himeneza, pošto im je otišla gotovo cela odbrana.

Stigao je Militao, ali mnogi se pitaju koliko će trajati adaptacija, španska liga je mnogo kvalitetnija od portugalske.

Problem sa problemom, Perez će morati da spusti loptu jer teško je naći zamenu za Ramosa, a opet, ako kapiten želi da ode biće ga teško zaustaviti.

Postoje i lou-kost opcije popuit Marija Hermosa koga Real može da vrati za 7.5 miliona evra iz Espanjola, ali to bi bilo novo razočaranje za Zidana.

Zbog toga treba verovati da će Ramosa ubediti da ostane, ali ne treba ni zaboraviti da je Perez uvek imao glavnu reč. Čak i Zidanova pretnja da će sam otići ne mora ništa da znači, Maks Alegri je slobodan, kao i Murinjo koji je i jesenas bio prva želja predsednika i čije je namere izminirao sam kapiten Ramos. On je takođe bio protiv dovođenja Antonija Kontea...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Saturday, 25.05.2019
13:37

Pa šte je sad? Lako je bilo sa onom timčinom i sudijama. Ronaldo, Bejl u formi, Isko i Asensio nikad bolji. Samo Ronaldo fali. Ajde trenerčino, razigraj ekipu. Šta bi? Hahahahaha!

avatar
Steffmajster
Saturday, 25.05.2019
10:58

pa dobro dosta se i zadrzao ramos u madridu

avatar
Saturday, 25.05.2019
10:41

Polsednja vest,iz Engleske i to Skaj Sport,da Celzi hoce 130.miliona funti,znaci real je u kanalu ili ce da plate ili ce ovaj da ide kao slobodna igrac sledece sezone,a to Realu ne odgovara.....

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 25.05.2019
17:17

Daće ga oni i za 100-110 najviše...

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 25.05.2019
10:01

Zašto je De Liht nemoguća mislija?