Zidan ne odustaje od brazilske senzacije!

Autor: Stefan Matić
subota 28.12.2019.
21:35
Izvor: Sportske.net

Postavlja se pitanje da li dolazi do gomilanja igrača.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Real Madrid je tim od kojeg se uvek očekuju nova pojačanja koja će puniti novinarske naslove, što i jesu uspeli za Azarom i Jovićem prošlog leta.

Već smo pominjali koga planiraju za vezni deo terena, priprema se polako smena generacija u toj liniji tima, brazilski mediji prenose kako su se Madriđani raspitivali i oko cene tinejdžerske senzacije iz redova Flamenga.

Globoesporte piše kako je Reiner Žezus nova/stara meta Zinedina Zidana.

Ofanzivni vezni se pominjao i tokom leta, ali je ipak ostao u svom Flamengu produživši ugovor skoro. Ono što daje nadu španskom gigantu jeste otkupna klauzula koja iznosi svega 35 miliona evra, što je na današnjem fudbalskom tržištu lako prijemčiva suma.

Postavlja se pitanje ko bi tačno prepustio svoje mesto tinejdžeru pošto se u ofanzivnom delu terena za dve-tri pozicije, zavisno od taktike, bore maltene jedanaest igrača. Tu su Isko, Džejms, Vinisijus, Azar, Vaskez, Bejl, Rodrigo, svoju priliku očekuju mladi Brahim i Kubo dok se uskoro vraća i Asensio iz povrede a naredne sezone i Odegard verovatno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Sunday, 29.12.2019
06:13

Pa i ako stigne igrat ce koliko i V.Junior i Rodrygo..

avatar
Offside
Sunday, 29.12.2019
01:41

Nema od ovoga nista...Pojavi se tu i tamo po koji dobar i talentovan igrac iz Brazila i odmah se povezuje sa Realom ili Barselonom,na kraju,niko od njih ne zavrsi u pomenutim klubovima i svoj maksimum dostigne u istom tom Brazilu posto ubrzo nestane iz mediskog oka...

avatar
Mirjevac
Sunday, 29.12.2019
01:38

Hahahaha, neko rece da barcelona gomila igrace, a sta sad ovo, sta radi Real ima jedanaest igraca za istu poziciju! I kako se sad ovo zove ako ne gomilanje?