Zidan protiv Bejla? Rat u kome se zna pobednik, ovo je scenario!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.09.2020.
11:36
Izvor: Sportske.net

Danas će se sastati u Valdebebesu, a čini se da trener ne može puno da učini. Kako će sve progutati Florentino Perez?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Šta će se desiti sa Garetom Bejlom?

Ono što je sigurno je da Zidan ne računa na njega i to će mu saopštiti danas kada se Velšanin vrati u Valdebebes.

Sigurno ga neće puno zabrinuti mišljenje trenera, njegov agent Barnet je već saopštio da igrač nema nameru da ode do kraja ugovora.

Bejl će trenirati, ali sigurno da neće dobiti šansu, Real pokušava da ga se oslobodi. Rodrigeza su prodali za 25 miliona, ali Velšanina će teško, jer svi znaju da je njegova plata problem za Madriđane. On prima 15 miliona neto i u ovom trenutku, čak i da neko želi da ga dovede i to mu plaća, neće platiti obeštećenje.

Recimo, Junajted bi verovatno razmislio ako je Bejl slobodan, ali sa obeštećenjem je i za njih to previše. Real je zaradio više od 100 miliona od prodaja, cilj je da stignu do 150, da se reše Bejla, verovatno i Reguljona, neko od napadača će morati da ode.

Ali, Bejl ne haje, videćemo šta će biti danas, u svakom slučaju, Perezu nije lako da proguta da igrač koji je plaćen pre šest godina najviše u istoriji fudbala (tada 110 miliona) sedi dve godine besposlen i prima ogroman novac.

Ali, ni Zidan neće odustati, ono što mediji najavljuju kao rat, to i nije, jer je Bejlu savršeno svejedno. On je rekao na reprezentativnoj akciji, da je želeo u Kinu prošlog leta, ali da je Real u poslednji čas stopirao dogovor.

Baner 2

Sada ga baš briga, u reprezentaciji će igrati svakako, a njegovo ponašanje prošle sezone pokazuje da nije baš motivisan da igra, iako tvrdi suprotno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 08.09.2020
16:57

Toliko pisanja o Beklu i realu a svi znamoda da Bejl nece nigde, on ce da odsedi svoj ugovor igrajuci golf! Cudime da to opet i opet i opet izlazi u javnost a svi znamo da sve to sto pisete je neistina, pn nece nigde i Zidan mu samo moze pljune pod prozor!

avatar
Mad Max
Tuesday, 08.09.2020
14:09

Много произвољних тумачења и неке неистине постоје у овом тексту. Прво, Бејл тешко да ће играти у репрезентацији, јер је Гигс изјавио да је овај потпуно ван форме, да је то могло да прође за овакве мечеве (Лига нација) и да ће видети ша ће и како ће након 6 месеци, додавши да ''свашта може да се догоди у наредном периоду'', мислећи на известан трансфер. Бејл ако пропусти сезону, неће играти за Велс на Европском првенству, то је сигурно. Он сам је навео да жели да игра фудбал, и да је ВОЉАН да то ради негде другде, да је све у рукама Реала. Дакле, закључак је да хоће да иде, прихватиће мању плату, али ће Реал морати да одустане од обештећења. Верујем да ће тако и бити.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 08.09.2020
12:59

MU daje veliku placu DDG i Pogbi jos im samo ovaj fali a jedva su se rijesili Sancheza

avatar
debeliRonaldo
Wednesday, 09.09.2020
06:16

Velike plaće su realnost današnjeg nogometa. Bale je i sada bolji od svih igrača u MU. Upitna je motivacija

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 09.09.2020
23:12

Ahahahaha jeste, jeste kako da ne... nega onda ostane u Realu pa neka mu pune džepove realnošću