Zizu želi Anćelotijevog miljenika!

Autor: Stefan Matić
utorak 11.06.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net

Španac na pragu povratka u domovinu posle samo jedne godine u Seriji A.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Aurelio de Laurentis se trudi da svom stručnjaku na klupi Napolija obezbedi što jači tim u još jednom pokušaju da ugrozi dominaciju kluba iz Torina. Rajola se trudi svim snagama da svog klijenta pogura ka transferu podno Vezuva.

Međutim, španski mediji prenose da bi italijanski klub mogao brže bolje da izgubi svoju novu nadu. Radi se o Fabijanu Ruizu, novopečenom reprezentativcu Španije. Sinoć je u duelu sa Švedskom odigrao ceo meč i pokazao svom selektoru da može ozbiljno da se računa na njega.

Dete Real Betisa je prošle sezone pojačao tim sa "San Paolo" stadiona za sumu od trideset miliona evra, posle uspešne sezone ta cifra je prema stručnim sajtovima već udvostručena.

Fabijan Ruiz Goran Causic Crvena zvezda Napoli

Prema pisanjima španskih medija Zinedin Zidan je ozbiljno zainteresovan da dvadesetrogodišnjeg Španca vrati u domovinu, videćemo kako takva opcija deluje De Laurentisu, kontroverzni biznismen je težak čovek za saradnju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Smederevac
Friday, 14.06.2019
21:19

Čovek nije biznismen već umetnik!

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 12.06.2019
20:10

Pa imaju i Ceballosa koji je bolji igrac pa im ne igra.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 12.06.2019
00:08

Ne verujem da je ovo istina jer je Perez pristao da dovede Pogbu i spreman je da plati 150 miliona a Pogba je spreman da smanji platu...Napoli je zainteresovan za par igraca Reala tako da bi prošla i neka zamena