"Zmaj" pojačava "Staru damu, za Eriksena će morati da 'odreše kesu'!

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 17.08.2015.
22:27
Izvor: Sportske.net

Stiže levi bek, dok je za'desetku' potrebno 'brdo novca'.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Aleks Sandro će uskoro obući dres Juvenstusa, pišu italijanski mediji. Nakon peripetija oko dovođenja fudbalera Atletika iz Madrida Giljermea Sikere, torinski klub će ovih dana angažovati fudbalera Porta.

24-godišnji Brazilac igra na poziciji levog beka,ali ga odlikuju izrazite ofanzivne karakteristike, dobar prodor i kontrola lopte.

Sa druge strane šampion Italije mora da dovede plejmejkera, odgovarajuće pojačanje koje bi tako anuliralo odlazak Andree Pirla.

Kako pišu danski mediji, Juventus je za Kristijana Eriksena ponudio njegovom klubu Totenhemu 16.5 miliona funti, ali uprava 'Pevaca' je odbila ponudu, jer ne žele tako lako da se odreknu jednog od svojih najboljih fudbalera.

Mediji u Danskoj navode, da je njihov reprezentativac zlata vredan za "Sparse", te da je suma od 35 miliona funti potrebna, ukoliko Juventus želi da dovede njihovog fudbalera.

Na meti su mnogi fudbaleri. "Stara dama" traži pojačanja koja bi nadomestila odlazak glavnih kreatora igre Juventusa. Na meti su Džulijan Dreksler, Ramireš i Kristian Eriksen, a nedavno je objavljeno da je u uži izbor ušao i nekadašnji fudbaler Intera Vesli Snajder.

Ostalo je još malo do kraja prelaznog roka, videćemo da li će šampion Italije dovesti veznog fudbalera po svojoj meri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke