Zvanično - francuski Ren doveo igrača kome su predviđali blistavu karijeru u Milanu

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 31.08.2018.
12:57
Izvor: Sportske.net

Da li će ovaj mladi napadač konačno pokazati svoj puni potencijal?

Povezane vesti

Torino je otkupio Nijanga, ali ga je odmah poslao na pozajmicu.

Ovaj dvadesettrogodišnji napadač je stigao u Milan sa samo 17 godina iz francuskog Kaena, predviđali su mu vrlo uspešnu karijeru, ali on nikako da pokaže svoj puni potencijal.

Pokušali su u Milanu da mu pruže priliku da zaigra na vrhunskom nivou, ali nakon zaista lošeg izdanja, Nijang je počeo da luta po pozajmicama. Monpelje, Đenova, Votford i na kraju Torino koji je izdvojio za francuskog napadača 14 miliona evra (2 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu plus 12 miliona za otkup). Ipak, Torino ne računa na njega, pa je Nijang prosleđen u Ren na pozajmicu.

Nijang

Francuski klub je sezonu započeo sa 4 osvojena boda u tri odigrane utakmice i nada se da će mu Nijang pomoći da budu efikasniji u napadu, ali njegove brojke iz prošle sezone ne ulivaju mnogo poverenja. Prošle sezone je u dresu Torina postigao samo 4 gola u 26 odigranih utakmica, zaista malo.

Da li će konačno pokazati svoj puni potencijal? Vratio se u francusku ligu, gde je u dresu Kaena pružao najbolje partije, možda opet u Ligi 1 zablista.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke