Zvanično! Juve završio posao oko Bentankura!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.04.2020.
20:08
Izvor: Sportske.net

U Juventusu odahnuli, konačno nađen dogovor oko sjajnog Urugvajca...

EPA/KIM HEE-CHUL
EPA/KIM HEE-CHUL

Povezane vesti

Juventus je konačno našao dogovor sa Bokom Juniors.

Klauzula oko Rodriga Bentankura biće izbrisana. Naime, on je za 10 miliona evra stigao u Torino pre nekoliko godina, Juve je iskoristio opciju koju je od Boke dobio nakon što je godinu dana pre isteka ugovora Karlitos odlučio da se vrati na "Bombonjeru".

U ugovor Bentankura je ugrađena klauzula po kojoj Juve mora da ako proda odlično Urugvajca polovinu transfera uplati Boki.

Nije tajna da su Italijani imali ponudu Reala od 60 miliona prošlog leta, ali kada bi taj novac podelili sa Argentincima, jasno da to za njih nije prihvatljivo. Bentankur je izrastao u sjajnog igrača, istisnuo je izgleda Pjanića iz tima, Bosanac će biti prodat, a "Oktopus" kako su ga zvali u Argentini postaje lider tima na sredini.

Sada su klubovi našli dogovor, Bentankur će biti plaćen Boki još 16 miliona, osam godišnjih rata po dva miliona, a Juventus eventualni novac od transfera neće morati da deli u budućnosti sa Južnoamerikancima.

Baner stoni tenis


Nije da nameravaju da prodaju svog vezistu, on je uz De Lihta i Dibalu nedodirljiv, nijedna ponuda neće biti ni razmatrana, ali za svaki slučaj, s obzirom da će mu cena rasti jer ima tek 22 godine i tri sezuone u Seriji A, Juventus je skinuo veliku brigu za vrata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 17.04.2020
23:31

Osam rata ?! Osam godisnjih rata ?!?! E stvarno smo najbolji na svetu hahaahahahaaa