Zvanično - Posle 11 godina, kapiten napustio Barsu, navijači ljuti

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.08.2021.
12:00
Izvor: Sportske.net

Dobio je dozvolu da ode, navijači nisu baš zadovoljni...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kapiten Barselone B Aleks Koljado i zvanično je napustio trening kamp, jer će u narednim danima otići na pozajmicu u redove belgijskog šampiona - Klub Briž.

Koljado je miljenik navijača, kapiten Barselone B, koga su odavno želeli da vide u prvom timu. Ipak, na njegovoj poziciji je velika konkurencija, jer Koljado igra desno krilo ili ofanzivnog veznog igrača, a svi znamo koliko je tu gužva u ekipi Ronalda Kumana.

Koljado je dobio šansu da ovim pripremama, ali samo u prve dve utakmice, potom juče nije odigrao ni minut protiv Štutgarta, pošto je bilo jasno da danas odlazi.

Barselona ipak ne želi da ga se lako odrekne, zato nema ni mogućnosti otkupa, Koljado ide u Briž i sigurno se vraća narednog leta.

On nije toliko mlad, ima 22 godine, prerastao je Barselonu B, bio je njen vođa i najbolji igrač, a nije želeo da stagnira bez minutaže u prvom timu. 

Koljado je dete kluba, u Barsu je stigao još davne 2010. godine sa nepunih 11 godina i do sada je igrao u svim selekcijama. 

Navijači na društvenim mrežama odavno, a naročito sada, kometarišu da je Koljado morao da dobije šansu ispred Osmana Dembelea i Filipea Kutinja i da je bilo bolje da dvojica preskupih igrača, koje je Barselona platila 250 miliona evra, trebalo da odu pre njega. 

Svakako da će njegove partije biti posebno u fokusu, ako bude eksplodirao na pozajmici, Kuman ili neki drugi trener će biti na slatkim mukama narednog leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke