ZVANIČNO - Tores se vratio kući!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.12.2014.
11:11
Izvor: Beta

Priča je okončana i potvrđena, Fernando Tores se vratio u Atletiko Madrid!

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Fudbaler Milana Fernando Tores igraće na pozajmici za Atletiko Madrid do kraja sezone 2015/2016, saopštio je danas španski šampion.

Tores se dogovorio o uslovima povratka u Atletiko, sedam i po godina nakon što je napustio Visente Kalderon.

Tores (30) je 2001. godine karijeru počeo u Atletiku, odakle je šest godina kasnije prešao u Liverpul. On je 2011. prešao u čelsi, a krajem avgusta ove godine otišao je na dvogodišnju pozajmicu u Milan.

Tores je u subotu i definitivno napustio Čelsi, a nakon toga dogovoreno je da Tores, kao fudbaler Milana, pređe na pozajmicu u Atletiko.

Tores će biti podvrgnut lekarskim pregledima, a dogovor će biti ozvaničen 5. januara, kada počne zimski prelazni rok u Italiji, navodi se na sajtu Atletiko Madrida.

"Napadač iz Fuenlabrade se vraća kući, gde je postao fudbaler i postao jedna od najvećih zvezda", navodi se u saopštenju.

Tores je odigrao 110 utakmica za reprezentaciju Španije, postigao 38 golova i osvojio dva Evropska prvenstva (2008, 2012) i Svetsko prvenstvo (2010).

On bi za Atletiko mogao da zaigra 7. januara protiv Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja.

"Konačno se vraćam kući. Hvala svima koji su omogućili da se ovaj san ostvari. Napred Atletiko.", naveo je Tores na svom Tviter profilu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Diego Forlán Corazzo
Monday, 29.12.2014
12:35

Evo, po ko zna koji put zelim Fernandu dobrodoslicu nazad na Kalderon i mnogo, mnogo golova, da poboljsa svoj ucinak u Madrilenju (samo 1 gol cini mi se) i da nastavi da trpa Barsu i sve ostale klubove u Primeri. AUPA ATLETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!