Zvuči nelogično, ali, i Gruja plaća ceh zbog Atletika? Serija A na vidiku?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.06.2020.
10:49
Izvor: Sportske.net

Liverpul cilja promene, pogotovo u veznom redu, znaju se i imena, ali nejasno je zbog čega Srbin neće dobiti šansu. Ramadani na potezu...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Iz Engleske stižu potvrde, Klop će napraviti malu revoluciju u timu, prodati prekobrojne igrače, kako bi skupio novac za pojačanja.

Naime, eliminacija od Atletika, bez obzira na izvesnu titulu prvaka Engleske posle tri decenije je uverila Nemca da mu je potrebna sveža krv.

Igrači koji su bili u klubu poput Šaćirija, Origija, Lovrena i verovatno Nabija Keite će biti prodati, a izgleda da se Vilson i Grujić neće vraćati sa pozajmica.

Posebno je zanimljiva situacija oko Grujića koji za nešto više od 10 dana završava dvogodišnji staž u Herti. Igrao je odlično, mnogi veruju da bi mogao da se bori za mesto u timu, ali od toga izgleda nema ništa.

Njegov menadžer Ramadani nudi ga italijanskim klubovima, Napoliju, Laciju i Milanu, cena je oko 25 miliona evra. To je četiri puta više od onoga što je Klop platio zvezdi za svoje prvo pojačanje, hvalio ga je, ali mu i nije pružio šansu.

Iako odlaskom Keite, Šaćirija i Lalane, vezni red ostaje bez trojice igrača, za Grujića opet nema mesta. Prva meta Liverpula je Ruben Neveš, pominje se i Traore, tandem Vulvsa je papren, ali se Redsi nadaju da bi prodajom šestorice ili sedmorice igrača mogli da skupe novac.

Bonus baner


I dalje se pominje povratak Kutinja, ali to je malo verovatno, osim ako bi Barsa značajno smanjila cenu, što se neće desiti, a Klop nije posebno zagrejan da vrati Brazilca.

Pominje se i Aoar iz Liona, no, i on je preskup za Liverpul koji je propustio da kupi Tima Vernera jer nije imao novca za klauzulu pa je Nemac završio u Čelsiju.

Bilo kako bilo, promena će biti, kako rekosmo, tandem iz Vulvsa je cilj, ali njih dvojica neće koštati manje od 120 miliona evra...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Layer Cake
Friday, 19.06.2020
21:01

Uporno se pise kako LFC nije imao para da kupi Vernera... mozda ne bi bilo lose da se ta tema obradi sa malo razumevanja kad se vec oko nje ispisalo toliko clanaka. Naravno da 50 miliona nije problem samo po sebi, problem je u 200.000 nedeljno plus bonusi koje Verner trazi (s punom pravom,igra odlicno, najbolje godine mu upravo pocinju i treba da se naplati koliko god moze). Toliku platu ima samo Salah, i od nedavno Virgil, a dati je i igracu koji nece biti garantovano starter u svakoj utakmici bi poremetilo strukturu troskova i pokvarilo atmosferu medju igracima. Napravilo bi pritisak da uvek igra ispred Firmina a sa promenom statusa Firmina krenulo bi brdo pitanja na koja su odgovori vrlo skupi. Dakle nije placanje klauzule prepreka, to je jasno svakom ko razume trziste

avatar
äxwell
Thursday, 18.06.2020
22:35

Opet Vladisa o Keiti i njegovoj prodaji?! Pusti covjece svoje licno misljenje i prenesi ono sto si procitao u Sun-u ili Daily star-u...Upravo je James Pearce preneo danas kako je trenersko osoblje u Lvpu odusevljeno sa Keitom i kako se napokon izgleda takticki prilagodio Lvpu. Bice on kao novo pojacanje ako ga zaobidju povrede. Od prodaje nista.

avatar
Red blood
Thursday, 18.06.2020
18:35

Ako Liverpul nije imao novca da dovede Wernera,padaju u vodu sve ovakve i slicne price dovodjenju Nevesa i Traorea.
Uzasno bi bilo svo ovo gradjenje tima upropastiti neadekvatnim pojacavanjem rostera,pre svega zbog Kupa Africkih nacija.
Manje vise vezni red,Fabinjo,Wajnaldum i Henderson su tu,Ox je tu,Keita ce imati poslednju sansu da se dokaze,ako ga konacno zaobidju povrede.
Alternativa za Salaha i Manea je kljuc.
Naravno,stara boljka,alternativa Robertsonu.
Ako se oslone iskljucivo na novac od prodaje igraca..nece to biti dovoljno ni za jedno pravo pojacanje.

avatar
Thuram
Thursday, 18.06.2020
13:40

Kad čovek čita ovo, rekao bi ovi pred bankrot, skupljaju novac prodajom igrača kako bi odradili neki transfer. Niđe veze.