"Izdani" Napolitanci reagovali - Oduzeta Sarijeva čast!

Autor: Stefan Matić
nedelja 16.06.2019.
23:28
Izvor: Sportske.net

Južnjaci nisu dobro podneli angažman svog nekadašnjeg trenera.

EPA-EFE/Joosep Martinson
EPA-EFE/Joosep Martinson

Povezane vesti

Danas je potvrđeno posle nedelja spekulisanja, Mauricio Sari će preuzeti Juventus. Bivši trener Čelsija je tako napustio London posle samo jedne godine, ono što je još značajnije jeste efekat koji će ovo imati na Napoli koji se u prethodnim sezonama izdvajao kao jedini pratilac "Staroj dami".

Ovo više boli i od transfera Gonzala Iguaina, Sari je rođen u Napulju, njegovi zemljaci su imali samo poštovanje za čoveka koji im je doneo prelep fudbal u svom trogodišnjem mandatu kluba podno Vezuva.

Po ozvaničenju prelaska u Torino, Sarijev komšiluk je "vandalizovan". U svojom rodnom kraju Baljoni Sari je imao plaketu sa sledećim natpisom.

"Ovde je rođen Komandant Mauricio Sari. Napolitanci zahvaljuju arhitekti lepote. Zauvek naš Komandant!"

Sari

Pomenuta plaketa je odmah uklonjena, Napolitanci sada svog Komadanta smatraju izdajnika, biće itekako vrelo po povratku Sarija u svoj rodni grad naredne sezone Serije A.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No.1 Gargamel
Sunday, 16.06.2019
23:38

Klosari najobicniji. A ko njima sedi na klupi, mora da je pocetnik. Najbolje da odbije sve klubove iz Italije. I Inter je doveo Kontea pa sta. Samo kod nas i raspalih Napolitanaca je to smak sveta.