Krvavi ishod Old Firma, navijač se bori za život!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.04.2019.
22:08
Izvor: Beta

Užasne scene u Škotskoj.

EPA-EFE/ROBERT PERRY
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Povezane vesti

Ranjavanje nožem jednog 47-godišnjeg navijača u tuči pristalica Seltika i Rendžersa škotska policija tretira kao pokušaj ubistva, preneli su danas britanski mediji.

U tuči navijača Seltika i Rendžersa u nedelju popodne, posle velikog fudbalskog derbija, nožem su izbodene tri osobe, od kojih je jedna u teškom stanju i bori se za život. U tuči je učestvovalo oko 15 ljudi.

"Pregledamo snimke sigurnosnih kamera i razgovaramo sa onima koji su u to vreme bili u blizini, kako bismo ustanovili šta se tačno dogodilo. Napad na 47-godišnjeg muškarca tretiramo kao pokušaj ubistva, a napadi na 29-godišnjaka i 30-godišnjaka kao ozbiljne napade. Možda ima još povređenih osoba koje nisu zatražile lekarsku pomoć, a pozivam ih da istupe i razgovaraju sa nama", rekao je zvaničnik škotske policije Piter Krombi.

Takođe, pozvao je i prolaznike koji su u nedelju možda stali da gledaju tuču, da se jave i ako su ih napravili, da predaju snimke sa mobilinih telefona ili fotografije, koje bi mogle da pomognu u istrazi.

U velikom škotskom derbiju u nedelju na Seltik parku, domaći Seltik pobedio je sa 2:1 i napravio veliki korak ka osvajanju osme uzastopne šampionske titule.

Ne propustite