Navijači Iraklisa, svaka vam čast!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.03.2015.
17:21
Izvor: Sportske.net

Ovako se pokazuje vernost jednom klubu, navijači Iraklisa su ostali sat vremena nakon utakmice pevajući sve vreme navijačke pesme.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti



Iraklis se našao u drugoj ligi ove sezone, ali će se ekspresno vratiti u najjači rang takmičenja u Grčkoj. Nemaju niti jedan poraz, od 19 utakmica 16 su pobedili pokazavši tako ogromnu dominaciju kakvu retko ko pokazuje u profesionalnim ligama širom Evrope.

Naravno, veliki kredit ide i ovim sjajnim navijačima koji nakon svake utakmice ostaju i po sat vremena na stadionu, a fudbaleri se redovno vraćaju nakon tuširanja da ih pozdrave i da sa njima podele slavlje.


Pogledajte na gornjem snimku kako je to bilo na poslednjoj utakmici, većina reflektora je bilo ugašeno, ali su oni ostali na stadionu... Inače, ovo su snimci 90 minuta nakon utakmice Iraklisa i Karticasa.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikolic
Wednesday, 11.03.2015
01:26

iraklis se nasao u drugoj ligi ove sezone, ali ce se ekspresno vratiti? bili su u trecoj, a ovo im je druga sezona u drugoj ligi, a jednu se ja mislim nisu takmicili, a spojili su se sa nekom ekipom iz katerinija