Novi dokazi - Kamere zabeležile trenutak napada na Marka Ivkovića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
22:16
Izvor: Sportske.net

Istraga koju turska policija vodi povodom ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu dovela je do novih dokaza. Policija je došla u posed snimaka na kojima se vidi trenutak kada je Ivković ranjen.

hurriyet.com.tr
hurriyet.com.tr

Povezane vesti

Desetak dana nakon incidenata ispred hale "Abdi Ipekči" tokom kojih je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković, turska policija došla je do novih dokaza koji se tiču ubistva 25-godišnjeg mladića.

Uprkos činjenici da je prethodne nedelje priveden optuženi za ubistvo protiv kojeg je u međuvremenu podignuta optužnica, policija je došla do novih dokaza.

Turski dnevni list "Džumhurijet" prenosi da je policija pribavila snimak sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako Ivković biva uboden.

Javnosti je predočeno da Marko Ivković nije odmah po ranjavanju pao na zemlju već tek posle pretrčanih 50-60 metara.

Prema pisanju pomenutog lista kamera je bila prilično udaljena od mesta na kojem se dogodio incident pa se sa snimka može nazreti da osumnjičeni zamahuje predmetom ka Ivkoviću za koji se pretpostavlja da je nož kojim je izvršeno ubistvo.

Podsećamo da je za ubistvo Marka Ivkovića optužen Kadri Aktaš koji je pred sudom negirao umešanost u ovaj zločin ističući da je prilikom obračuna sa pristalicama Crvene zvezde u nogu ranio visokog plavokosog mladića.

Ne propustite