Peticija ''Grobara'': ''Marko Nikolić je trener Partizana!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
18:57
Izvor: Sportske.net

Iznenadna vest o smenjivanju trenera jesenjeg šampiona Marka Nikolića izazvala je oštru reakciju od strane navijača Partizana. Pokrenuta je i peticija protiv najnovijih poteza novoformirane uprave.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Prethodna uprava Partizana na čelu sa Draganom Đurićem je često bila meta kritika navijača crno-belih, ali je izgleda novo rukovodstvo na putu da svoje prethodnike ''nadmaši'' u tom pogledu.

Jer, samo nekoliko dana po svom formiranju, novo rukovodstvo Partizana je uspelo da izazove pravi gnev pristalica kluba iz Humske.

Očekivali su navijači Partizana da će Popović, Tumbaković, Ćirić i ostali raditi pre svega na poboljšanju finansijske situacije u klubu i jačanju tima za prolećni deo sezone, ali umesto toga, njima je prvo na pamet palo da promene - trenera!

I šta već sada imamo kao posledicu? Iako su ''Grobari'' tokom jeseni i sami kritikovali Nikolića, pre svega zbog male minutaže koju je davao Fofani, a koga su ''u inat treneru'' proglasili i za najboljeg igrača Partizana u 2014. godini, posle najnovijih događaja, oni Nikoliću pružaju punu podršku.

Već je pokrenuta i peticija pod nazivom ''Podrška za Marka Nikolića'', a koju je do sada potpisalo blizu 1.200 navijača Partizana.

''Ne želimo drugog trenera!! Potpisom dajemo podršku našem treneru Marku Nikoliću!! Ovim potezom bi se otvoreno pomagalo našim protivnicima u borbi za titulu! Nova uprava Partizana od prvog dana nam daje do znanja u kom smeru ide ovaj brod!! Popoviću, ne okreći leđa navijačima'', poručuju ''Grobari''.

nikolic

Nova uprava još uvek ima vremena da promeni svoju odluku, iako se činilo da je sve već gotovo. Ali, koliko je to realno posle svega?

U svakom slučaju, na pomolu je novi sukob u Humskoj. I to potpuno nepotreban...


Ne propustite