Zaseda u Hrvatskoj za Zvezdine navijače?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.05.2018.
17:35
Izvor: Sportske.net, index.hr

Oglasila se i policija, mediji kao vinovnike incidenta označavaju pristalice zagrebačkog Dinama.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Hrvatski portal ''Index'' preneo je danas nezvaničnu informaciju da je grupa navijača Dinama, popularnih ''Bed blu bojsa'' na zagrebačkoj zaobilaznici kod motela Plitvice napravila zasedu navijačima Crvene zvezde iz Slovenije, koji su se kroz Hrvatsku vraćali sa proslave šampionske titule crveno-belih proteklog vikenda.

Isti izbor navodi da je zbog njihovog sukoba došlo i do zastoja na autoputu, a sve je potkrepljeno saopštenjem zagrebačke policije, iako se tu ne pominje da se radilo o navijačima.

''Nekoliko državljana Slovenije u dva kombija slovenačkih tablica u nedelju je, 20. maja 2018, na graničnom prelazu Bregana, na izlazu iz Republike Hrvatske, prijavilo policijskim službenicima da ih je na autoputu u blizini motela Plitvice, različitim predmetima napalo više osoba, koje su se potom ubrzo udaljile.

Lekarsku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, slovenački državljani su odbili. U događaju niko nije povređen, a materijalnu štetu na vozilima nisu mogli da procene. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti ovog događaja", navodi se u saopštenju.

Ne propustite