Deki Savić: ''Nismo strahovali za konačan ishod''

Autor: Beta Beta
utorak 06.12.2016.
23:05
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da njegova ekipa u večerašnjem meču protiv Nemačke u Svetskoj ligi ni jednog trenutka nije strahovala za konačan ishod.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Berlinu selekciju Nemačke sa 15:9 u drugom kolu Svetske lige. Srbiji je to drugi trijumf u Svetskoj ligi.

"Ovo nam je bila druga utakmica u, da tako kažem, novom sastavu. U pojedinim delovima meča smo bili 'ukočeni'. Ipak, to nije uticalo na rezultat jer ni jednog trenutka nismo strahovali za konačan ishod", rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Na tribinama bazena Šunenbeg bilo je mnogo navijača Srbije.

"Drago mi je što smo se našim navijačima predstavili u lepom svetlu, hvala im na podršci. Možda je pobeda mogla da bude i ubedljivija, ali najvažnije je da smo osvojili tri nova boda i sada mirno očekujemo nastavak takmičenja u Svetskoj ligi", rekao je vatepolista Nemanja Ubović.

Atmosferu je istakao i Sava Randjelović.

"Bilo je uživanje igrati pred ovakvom publikom. Držali smo utakmicu u našim rukama sve vreme, diktirali tempo. Zasluženo smo pobedom stavili tačku na sjajnu 2016", rekao je Randjelović.

I Dušan Mandić je naveo da je najvažnija pobeda.

"Odlično smo počeli, poveli 4:1 i bilo je jasno da Nemačka ne može danam parira. Bili smo na solidnom nivou, ali je pobeda najvažnija", rekao je Mandić.

Srbija u narednom kolu Svetske lige, 10. januara 2017, igra protiv Slovačke.

Ne propustite