KUP - Partizan preko Voše do finala

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.12.2016.
20:52
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Partizana opravdali su ulogu favorita u prvom polufinalnom meču domaćeg Kupa i ubedljivom pobedom nad Vojvodinom obezbedili plasman u finale.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vaterpolo klub Partizan prvi je finalista nacionalnog Kupa Srbije pošto je večeras u niškom "Čairu" ubedljivo savladao ekipu novosadske Vojvodine.

Šampion Srbije opravdao je ulogu favorita i slavio rezultatom 6:12 (2:3,1:3,2:1,1:5) pa će u sutrašnjem finalu igrati protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Šapca.

Vojvodina je u prva tri kvartala uspela da pruži dobar otpor favorizovanom sastavu iz Beograda, ali je u poslednjoj četvrtini Partizan uključio turbine i potopio Novosađane.

U završnih osam minuta razigrali su se Jakšić i Marko Janković sa dva gola, još jedan je postigao Radanović i Vojvodina nije imala ni snage, ni kvaliteta da ugrozi trijumf favorita.

VOJVODINA: Filipović,Marić, Maksimović, Čabrilo 1, Mitrović 1,Zemit 1, Rogač 1, Tubić 1, Šulc, Vasić 1, Marčeta, Vitorović;

PARTIZAN: Dobožanov, Radanović 2, F.Janković, Tanasković, Lazić, Manojlović 3, Drašović, Jakšić 2, Radojević, Stojanović 1, M.Janković 4, Belopavlović, Toholj.

Ne propustite