LŠ - Aleksić razbio svoj Partizan

Autor: Beta Beta
sreda 14.01.2015.
21:34
Izvor: Beta

Vaterpolisti Partizana upisali su večeras drugi uzastopni poraz u grupnoj fazi Lige šampiona pošto su u gostima poraženi od Solnoka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras na gostujućem terenu od Solnoka sa 12:7 (3:1, 2:2, 3:2, 4:2) u trećem kolu Grupe "B" Lige šampiona.

Mađarska ekipa je upisala i treću pobedu u najelitnijem takmičenju. S druge strane, crno-beli sada imaju dva poraza, a izabranike Vladimira Vujasinovića u subotu očekuje odloženi meč prvog kola protiv Galatasaraja.

Partizan se u ovom meču "držao" do sredine treće četvrtine kada je smanjio rezultat na 6:5, ali su Mađari posle toga, predvođeni Milanom Aleksićem, pojačali ritam i na kraju bez problema slavili.

Solnok je do pobede predvodio reprezentativac Srbije i bivši prvotimac Partizana Milan Aleksić koji je postigao pet golova, dok je u Partizanu najefikaniji bio Dušan Mandić sa četiri pogotka.

U grupi "B" Lige šampiona prvo mesto na tabeli dele Solnok i Jug sa sve tri pobede, Primorje ima dva trijumfa, dok su Partizan, Galatasaraj i Špandau još bez bodova.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Wednesday, 14.01.2015
23:06

Partizan D i Partizan E, to su Solnok i Pro Reko.

avatar
Аполо
Friday, 16.01.2015
19:17

Ispade samo vi igrate vaterpolo, cccc. Nemoj biti sujetan, stekao sam dobar utisak o tebi ;)

avatar
Ali samo vi sektasi
Friday, 16.01.2015
19:28

Hvala:-D Dobro, ove sezone nije bas tako strasno za Pro Reko, ali je i dalje VEOMA tuzno sto nasi ljudi osvajaju titule sa stranim klubovima. Voleo bih da nam klupska scena u narednim godinama bude barem malo jaca u rukometu, odbojci i vaterpolu, eventualno cak i u kosarci.