LŠ - Radnički posustao u poslednjoj četvrtini

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.09.2015.
21:41
Izvor: Sportske.net

Podmlađeni sastav kragujevačkog Radničkog pružio je dostojan otpor ekipi Hanovera na startu kvalifikacija za Ligu šampiona ali je na kraju ipak pretrpeo poraz.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca porazom je otvorio učešće na kvalifikacionom turniru za plasman u Ligu šampiona koji se ovog vikenda igra u Hanoveru.

Kragujevčani su u prvom meču grupe "E" poraženi rezultatom 14:7 (4:2, 3:2, 1:3, 6:0) u duelu sa Hanoverom koji je podmlađeni sastav koji predvodi Uroš Stevanović "slomio" u poslednjoj četvrtini.


Nezaustavljiv je bio Aleksandar Radović, koji je postigao sedam golova, koliko i ostatak njegovog tima. Na drugoj strani, prednjačio je Rade Joksimović sa tri pogotka, a po jedan su dodali Nino Blažević, Edi Alijagić, Đorđe Lekić i Nikola Tomašević.

U drugom meču grupe "E" Solnok je deklasirao Budvu rezultatom 19:5 a upravo će mađarski sastav biti naredni rival Radničkog u subotu od 16.45.

Hanover: Kong, Šloterbek 1, Bukovski 1, Ban 1, Balatoni, Radović 7, Jokić, Tkač, Estefani 1, Tot 1, Bolović 1, Paunović 1, Sagi

Radnički: Šefik, Novičić, Blažević 1, Joksimović 3, Martinić, Stanojević, Alijagić 1, Lekić 1, Ganić, Bosić, Živadinović, Tomašević 1, Dobožanov

Ne propustite