Meč odluke na Banjici, crno-beli ujedinjeni u borbi! (20.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.03.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net

Vaterpolo klub Partizan večeras igra najvažniju utakmicu sezone, a crno-bela porodica ujedinila se kako bi pomogla u nevolji.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Sa velikim problemima susreo se vaterpolo klub Partizan i pravo je čudo kako u datim okolnostima sedmostruki šampion Evrope još uvek funkcioniše.

Zbog finansijskih problema nije realno očekivati da se ekipa bori za trofeje sa najjačim klubovima regiona, pa se tako došlo u poziciju da Partizan igra za opstanak u A1 regionalnoj ligi.

U prvom meču sa ekipom Solarisa u Šibeniku crno-beli su remizirali 9:9, pa će večeras bilo kakva pobeda značiti da Partizan ostaje u najkvalitetnijem regionalnom takmičenju.

Prethodnih dana crno-bela porodica ujedinila se kako bi vaterpolisti u adekvatnoj atmosferi krenuli ka željenom cilju, pa su tako pored navijača i drugi klubovi sportskog društva pritekli u pomoć.

Košarkaški klub Partizan NIS saopšteio je danas da je kupio 200 karata za večerašnju utakmicu na Banjici i pozvao navijače da ulaznice preuzmu u prostorijama kluba u Humskoj 1 (kancelarija 218) od 11 časova i 30 minuta.

Vaterpolo klub zahvalio se svima koji su kupovinom karata ili uplatom novčane pomoći na račun pomogli, a nema dileme da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta i da će izabranici Stefana Ćirića imati sve preduslove da večeras ostvare dobar rezultat.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Friday, 29.03.2019
14:59

Tako se voli svoj klub.Kad je najteže svi zajedno do pobede.

avatar
magister
Friday, 29.03.2019
12:43

Dirljivo, ali i bruka za Ministarstvo. Pa koga će spasavati ako ne najtrofejniji sportski klub u Srbiji? Ili, kao i za sve ostalo, čekaju da im akademik opšte prakse javi šta smeju a šta ne, a On nema više od 24h na raspolaganju. Kakav peh za Vaterpolo klub Partizan što Genije nema bar 25h dnevno, sigurno bi nam pomogao, koliko je dobar.