Milenković: "Da pružimo jači otpor Pro Reku"

Autor: Beta Beta
petak 17.02.2017.
23:40
Izvor: Beta

Trener vaterpolista Partizana Zoran Milenković rekao je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici Lige šampiona pokušati da pruži jači otpor Pro Reku nego u prethodnom duelu u Beogradu, u kome je izgubila sa 5:17.

waterpolopartizan.rs
waterpolopartizan.rs

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana u subotu od 20.30 u Đenovi igraju protiv Pro Reka, utakmicu šestog kola Grupe B u Ligi šampiona. U petom kolu, 8. februara u Beogradu, italijanski šampion pobedio je sa 17:5.

"U utakmici sa Pro Rekom u Đenovi glavni cilj će biti da svi igrači pokažu više u odnosu na prošli meč, kada smo dve i po četvrtine vodili žestoku borbu. Trudićemo se da protiv Pro Reka u gostima pružimo još jači otpor, da igramo rasterećeno. Siguran sam da će mladim igračima takav pristup pomoći da prikažu potencijal", rekao je Milenković za klupski sajt.

Partizan je u Italiju otputovao u sredu uveče, a do utakmice će obaviti tri zajednička treninga sa šampionom Italije. Pro Reko je tako crno-belima uzvratio gostoprimstvo, pošto su Đenovljani pre dve nedelje u Beograd došli tri dana ranije i sparingovali sa mladim Partizanovim timom.

Trener Pro Reka Vladimir Vujasinović rekao je da će pružiti priliku mlađim igračima, ali da ne očekuje laku utakmicu.

"Razlika između nas i Partizana je velika, ali ipak ne očekujem lak meč. Nadam se da će moji igrači pružiti dobru partiju, a ovakve utakmice su za nas korisna priprema za velike izazove koji su pred nama u naredna tri meseca", rekao je Vujasinović.

Partizan je poslednji na tabeli Grupe B sa jednim bodom, dok je Pro Reko prvi sa maksimalnih 15 bodova.

Ne propustite