Rađen kao pedagog - Ovo su njegovi saveti budućim vaterpolistima!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.08.2015.
09:48
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Naš dugogodišnji vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen bio je gost u Kragujevcu, na memorijalnom turniru ''Nenad Manojlović'', gde je iskoristio priliku i za davanje korisnih saveta novim nadama kragujevačkog Radničkog, imajući u vidu sve uspehe koje je

vkradnicki.com

Povezane vesti

Proslavljeni srpski reprezentativac, Nikola Rađen, koji je nedavno suspendovan, jer je pao na doping testu, bio je gost međunarodnog Memorijalnog turnira ''Nenad Nena Manojlović'' u Kragujevcu, iz poštovanja prema ovom velikom treneru, vaterpolisti i sportskom radniku.

Rađen je iskoristio ovu priliku da obraduje dečake domaćeg Radničkog, ušavši posle meča u njihovu svlačionicu, gde im je pričao o greškama koje je napravio i posavetovao ih da uče na njegovom primeru.

''Ja sam lep primer kako treba i kako ne treba. Zbog vaterpola sam postigao mnogo u životu, ovaj sport me je obrazovao i oblikovao kao čoveka, da budem što bolji, da se borim kroz život i uvek stremim ka najvišim ciljevima.

Svaki čovek može da pogreši, niko nije bezgrešan, ali je bitno da se greške više ne ponove. Jedan trenutak nepažnje i glupost, kao što se meni desilo, mogu da upropaste celu karijeru''
,
rekao je Rađen.

Evropski i svetski šampion i osvajač brojnih medalja kako na reprezentativnoj, tako i klupskoj sceni, istakao je da je došao da ohrabri dečake.

''Mladi ste, tu ste zajedno, delite dobro i zlo i to su neke prave vrednosti. Kako budete stasavali druženje će vam biti još bolje i lepše, pobede će biti slađe i treninzi zanijmljiviji. Samo treba da uživate, verujete jedni u druge i da imate cilj u životu'', zaključio je Rađen.

Turnir ''Nenad Nena Manojlović'' održava se u kragujevačkom ''Parku'', od 30. jula do 2. avgusta, a pored domaćeg Radničkog učetsvuju mađarski Ferencvaroš, italijanska Roma, turski Galatasaraj, subotička Spartak Prozivka i valjevski Valis.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 01.08.2015
13:49

Bas ce tebe da slusaju :D

avatar
DjovaneElber
Saturday, 01.08.2015
10:10

Pravog coveka su nasli da uci decu :D