TL - Šumadinci na novom iskušenju

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.03.2015.
10:33
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog nastavljaju seriju teških utakmica duelom sa Jadranom iz Herceg Novog u okviru 5. kola regionalne Triglav lige za prvaka.

Beta/VKRadnickiKragujevac/Dr
Beta/VKRadnickiKragujevac/Dr

Povezane vesti

Nakon poraza od Crvene zvezde, remija sa Jugom u Dubrovniku i neuspeha u meču grupne faze Lige šampiona sa Egerom, vaterpolisti kragujevačkog Radničkog u nedelju nastavljaju seriju teških mečeva.

Naredni rival ekipe iz srca Šumadije biće hercegnovski Jadran a dve ekipe sastaće se u okviru 5. kola regionalne Triglav lige za prvaka.

Crnogorski sastav iz Herceg Novog jedan je od glavnih rivala Radničkom u borbi za fajnal-for regionalne lige, pa će duel na crnogorskom primorju biti od izuzetnog značaja za izabranike Uroša Stevanovića.

U prvoj utakmici igranoj u SC "Park" Radnički je savladao Jadran rezultatom 5:4 golom koji je Srđan Vuksanović postigao 20 sekundi pre kraja meča.

Kragujevčani su trenutno treći na tabeli sa 15 bodova, dok Jadran na četvrtom mestu ima tri manje, a odmah ispod crte šansu vrebaju Crvena zvezda i zagrebačka Mladost, sa po 10 bodova.

Duel 5. kola Triglav lige za prvaka između Jadrana i Radničkog zakazan je za nedelju od 19.45.

Ne propustite