Zvezdin rival ''oštro osuđuje nasilje''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2019.
16:31
Izvor: Sportske.net, index.hr

Oglasili se i iz Mornara posle današnjeg incidenta.

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Vaterpolisti Crvene zvezde trebalo je večeras da odigraju meč 13. kola Regionalne lige protiv splitskog Mornara, ali meč je otkazan posle napada grupe huligana na četvoricu igrača beogradskih crveno-belih.

Tim povodom oglasili su se i iz Mornara, konkretno sekretar kluba Vili Marinić u izjavi za ''Index'', ali očigledno pre odluke Beograđana da se odmah vrate u Beograd.

"Vaterpolisti Zvezde, s kojima večeras u 20.30 igramo utakmicu regonalne lige, u Split su doputovali juče popodne. Odseli su u hotelu Zagreb u Duilovu, odakle su sinoć i jutros pod policijskom pratnjom otišli na treninge na bazene na Poljudu.

Doznali smo da je par njihovih igrača napadnuto danas nakon što su slobodno vreme nakon treninga, a pre utakmice, iskoristili za šetnju po splitskoj rivi. Naš klub oštro osuđuje svaku vrstu nasilja, kako na sportskim borilištima, tako i izvan njih, a samim tim i ovaj napad.

Žalosti nas da je došlo do nečega ovakvog nakon što deset godina igramo regionalnu ligu po celom regionu bez ikakvih incidenata", izjavio je Marinić.

-

Ne propustite