On je pogodio prvog Jaguara na tiketu, igrajte za drugog

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 31.05.2018.
16:06
Izvor: Sportske.net

Nemanja je pogodio najveću kvotu u nagradnoj igri i od sada će da vozi luksuznog Jaguara. Uključite se!

planetwin365
planetwin365

Povezane vesti

Prvi deo nagradne igre "Rusija te zove" brenda planetwin365 je završen, a njen pobednik je Nemanja Terzić iz sela Baroševac u opštini Lazarevac! Namerno ne pišemo "srećni" dobitnik, jer je Nemanja iskoristio svoje poznavanje fudbala, odigrao je pet prelaza i na uloženih 90 dinara je dobio 379.766!

Odnosno, tiket mu je imao ukupnu kvotu od 4018,69, ubedljivo najveću u nagradnoj igri, tako da je zasluženo dobio ključeve novog Jaguara E-Pace!

"Ja godinama igram te prelaze, uvek jurim tih pet-šest. Igram u planetwin365 u mom selu. Dobitak sam potrošio tako što sam malo častio rodbinu i društvo, kupio sam neki motor, a deo novca sam dao za fudbalski klub Mladost Baroševac, čiji sam funkcioner. Moram da kažem da je celo selo pratilo kako se razvija igra i navijalo da auto ostane u mom vlasništvu do kraja", rekao nam je Nemanja.

Ovaj Jaguar je luksuzni automobil i ogroman je skok u odnosu na Opel Astru iz 2001. godine, koju sada vozi.

"Jeste, jeste, ovo je veliki skok. Sigurno ću voziti ovaj auto neko vreme, a onda ću posle toga videti šta ću", iskreno kaže Nemanja Terzić.

Jaguar dobitnik

Svoje zadovoljstvo i sreću nije krio ni Milan Janković,  brend menadžer planetwin365.

"Prvo, hoću najiskrenije da čestitam našem dragom dobitniku, koji je svoj izuzetan takmičarski duh iskazao kroz zajedničke vrednosti koje deli sa našom kompanijom, a to su ljubav prema sportu, takmičenje i fer-plej. Ovo je još jedan pokazatelj da planetwin365 radi dobar posao, a veliki je podstrek za nas da nastavimo dalje. Drugi krug igre je već počeo, ostalo je da vidimo ko će dobiti ključeve još jednog Jaguara! Drago mi je što je naš veliki partner Fudbalski savez Srbije, uveličao ovaj događaj uručivanjem nagrade dobitniku i time pokazao da je saradnja između naše dve organizacije na najvišem nivou", rekao je Janković.

Ključeve Jaguara Nemanji je uručio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Jovan Šurbatović. On je kazao da je prezadovoljan saradnjom dve organizacije.

Jaguar Surbatovic

"Mi smo prošle godine prvi put u istoriji Saveza potpisali sponzorski ugovor sa jednom kladionicom i posle isteka nekog vremena možemo da sumiramo utiske i da kažemo da smo prezadovoljni saradnjom i zahvalni brendu planetwin365 što je stao uz Fudbalski savez Srbije. Nadamo se da će saradnja trajati mnogo duže nego što određuje trenutno potpisani ugovor. Mi imamo jedan snažan pul sponzora i sve što se dešava na planu rezultata i nastupa reprezentativnih selekcija itekako ima veze sa logistikom koju nam daju naši sponzori.

Jako se radujemo što planetwin365 sprovodi akcije društvene odgovornosti i ovakve nagradne igre, jer je velika stvar da neko dobije ovakvu nagradu. British Motors, koji zastupa brendove Land Rover i Jaguar, takođe je sponzor Saveza i jako mi je drago što smo napravili takav ambijent da su i naši sponzori uvezani i da jedni sa drugima sarađuju i da svi imaju benefite
", rekao je Šurbatović.

Uručivanju ključeva prisustvovao je i Miro Filipović, direktor marketinga British Motorsa.
 
"Želim da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, kao i našim poslovnim saradnicima i partnerima, brendu planetwin365. Mi smo ovu saradnju započeli relativno skoro, ali se družimo već neko vreme kao sponzori i prijatelji Saveza. Ova saradnja nama znači jer nam donosi neke nove mogućnosti, pre svega što se tiče promotivnih aktivnosti i zajedničkih promocija, a kasnije i kao zajedničkog prikazivanja dva jaka globalna brenda", rekao je Miro Filipović.

Brend menadzeri

Ne zaboravite da još jedan primerak čeka novog vlasnika i da je u toku drugi krug igre "Rusija te zove". Čekamo vas!

(Promo tekst)

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak