AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (04. 10. 2024)

Autor: Milovan Longinov
petak 04.10.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1060 Sunderland - Leeds 1X&1+II (2.17)

 

Sanderlend jeste velikan i zaslužuje svoje mesto u Premijer ligi, međutim malo ko je očekivao da će se “Crne mačke” naći na vrhu Čempionšipa na početku sezone. Tim Režisa Le Brija trenutno je najefikasniji u ligi, dok imaju sasvim pristojnu odbranu koja nije kapitulirala baš na svakoj utakmici. Forma na domaćem terenu, čuvenom Stadionu svetlosti, je sjajna, maksimalni učinak od četiri pobede bez primljenog gola. U grad stiže Lids, klub još i većeg renomea od Sanderlenda kojem ne ide loše pod vođstvom Danijela Farkea. Čini se da su bukmejkeri pomalo i potcenili domaćina što nama sasvim sigurno ne smeta.

 

1415 Augsburg - Borussia Monchengladbach GG&2+II (2.07)

 

Augzburg je započeo sezonu na očajan način. Bavarci imaju samo jedan trijumf i to protiv novajlijom Sankt Paulijem, pa se klupa Džesa Torupa dobrano drma jer u klubu očekuju da ekipa ne mora da brine za opstanak čitave sezone. Ubedljiv poraz u Lajpcigu dodatno je pogoršao stvari, pa je dolazak Borusije ne naročito zgodna prilika za iskupljenje. Da se razumemo, ni Menhengladbah ne blista, ali ekipa Gerija Soanea ima potencijal da napravi prodor ka gornjem delu tabele. Poslednja dva okršaja ova dva tima donela su nam veliku zabavu, naročito se pamti onaj na početku prošle sezone kada je u Augzburgu bilo 4:4.

 

1209 Leganes - Valencia 1+I&0-1II (2.33)

 

Kako je i očekivano, Leganes ima problema na početku sezone u Primeri nakon promocije iz druge lige Španije. Popularni “Los Pepinerosi” su morali da napravei dopunsku selekciju, pa su Matija Nastasić i Sebastijan Ale došli u samom finišu prelaznog roka. Nastasića je dočekao Marko Dmitrović koji je počeo da brani i za očekivati je da ostane prvi izbor na golu Leganesa. Sa Valensijom večiti problemi poslednjih sezona, trenutno su u zoni ispadanja sa ekipom koja bi morala mnogo više od toga. U prethodnih sedam utakmica ova dva tima, samo je jednom bilo više od dva gola. Tradicija jeste stara četiri godine, ali sudeći po efikasnosti ovde sezone, možda se i nastavi…

 

1320 Verona - Venezia 1&1+II (2.65)

 

Povratak Venezije u Seriju A ne ide tako glatko, ali ruku na srce retko ko je i očekivao tako nešto. “Leteći lavovi” tek su nedavno upisali prvu pobedu, međutim ni ona im nije pomogla da izađu iz zone ispadanja. Imaće Euzebio di Frančesko ozbiljnih problema da sačuva Veneziju u eliti, ako uopšte i opstane na klupi do kraja sezone. Sada gostuje Veroni, timu koji je naneo prvi i do sada jedini poraz Napoliju od početka sezone. Puleni Paola Zanetija igraju prilično otvoren i zabavan fudbal, što možda nije nešto čemu se navijači “Mastifa” raduju, ali onim neutralnim svakako ne smeta. 

Ne propustite