AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (06. 10. 2024)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1003 Brighton - Tottenham 2 (2.19)

 

Dobar početka Brajtona u novoj sezoni pokvario je donekle remi sa Notingemom u meču u kojem su navijači već upisali tri boda na domaćem terenu. Usledio je poraz od Čelsija koji je zahvaljujući maestralnom Kolu Palmeru Brajtonu dao četiri gola. “Galebovi” u poslednje vreme imaju problema u odbrani, čak osam primljenih golova u tri utakmice upalilo je crvene lampice na Falmeru gde stiže Totenhem. Sparsi su u velikoj formi, pao je i Mančester junajted usred Old Traforda, pa sa velikim ambicijama dočekuju novi susret u Premijer ligi. Četiri vezana trijumfa pokazatelj su da Totenhem ima šanse da dođe čak i do trijumfa.

 

1412 Heidenheim - RB Leipzig 1+I&1-2II (2.22)

 

Posle debija u ligaškoj fazi Lige konferencija, Hajdenhajm će dočekati Lajpcig i to u veoma dobrom raspoloženju zbog odličnog početka sezone u Bundesligi. Gde je stala Franka Šmita prošle takmičarske godine, nastavila je ove, pa se tako Hajdenhajm nalazi blizu samog vrha tabele. Lajpcigu ide još i bolje, “Bikove” bi mogao da poremeti poraz od Juventusa u Ligi šampiona, ali imaće čitav dan više za odmor što u ovakvim okolnostima mnogo znači. Nije Lajpcig tako efikasan kako se možda očekuje od tima koji u napadu ima fantastičnog Benjamina Šeška, ali odbrana je bez premca u Bundesligi.

 

1324 Bologna - Parma 1&2+ (2.24)

 

Bolonja se dugo traži pod vođstvom novog trenera Vinćenca Italija. Još uvek to ne deluje baš najbolje, ali trijumf u Monci mogao bi da pokrene “Rosoblu”, bez obzira na poraz od Liverpula koji je na Enfildu i bio očekivan. Fokus Bolonje biće na domaćem prvenstvu gde žele da se nađe makar među timovima koji idu u neko od evropskih takmičenja. Parma je tim sa najviše isključenja u Seriji A, u prethodne četiri utakmice dobili su čak tri crvena kartona što je jasan znak da se radi o izuzetno borbenoj ekipi koja nikome ne prepušta bodove tako lako. “Mlekadžije” u gostima nisu slavile do sada, teško da će i ovoga puta.

 

1513 Lyon - Nantes GGI v GGII (2.10)

 

Dva uvodna poraza od Rena i Monaka razočarala su navijače Liona, a njih nije razgalio ni neverovatan meč koji je dobijen protiv Strazbura. Trijumf od 4:3 posle velikih preokreta nije bio zamajac za tim koji je nakon toga vezao remi sa Lansom i poraz od Marseja pod neverovatnim okolnostima. Istina, Lion je bez problema dobio Olimpijakos na otvaranju Lige Evrope, pa je taj recept možda dobitan i za igre u domaćem šampionatu. Kako je počeo, Nant ove sezone neće biti nimalo lak rival, “Kanarinci” imaju jednu od boljih odbrana u Ligi 1, sada se još samo čeka da proradi i napad. Možda čak i u Lionu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak