AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2. 6. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
petak 02.06.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

Sassuolo - Fiorentina 1&GG (3.60)

Zavesa na sezonu u okolini Modene. Sasuolo je uspešno završio tranziciju od De Zerbija ka Dioniđiju, biće u sredini tabele. Čini nam se da neće propustiti priliku da savladaju Fiorentinu koja je mislima u Pragu na finalu LK. "Ljubičasti" će se čuvati povreda, meč nema nikakvog značaja, Italijano je več najavio kombinovani sastav. "Zeleno-Crni" su bliži pobedi, a trebalo bi, s obzirom na revilajni karakter da bude golova.

2929 Nykobing - Fredericia 2+ p.p. (1.96)

Domaći Nikobing se oprašta od drugog ranga, Fredericija je završila kao prva u plej-autu, ali nemaju razloga za radost, očekivali su više. Ovo je klub iz Istočnog Jitlanda, nekada sedište danskih oružanih snaga. Nemaju neku fudbalsku tradiciju, ali su poslednjih sedam godina uglavnom u vrhu druge lige. Najavljivali su ove sezone promociju, ništa od toga, na oproštaju oba tima neće kalkulisati. Kada ovi timovi igraju na ostrvu, golovi se podrazumevaju.

2692 Shamrock - Dundalk 1 (1.44)

Šamrok je opet razočarao, nikako da uđu u seriju pobeda i oduvaju rivale u Irskoj kao obično. Mislili smo da svedočimo takvom scenariju do poraza u Korku prošle nedelje. Ceh bi mogao da plati Dandalk."Železničari" igraju slabije nego prošle sezone, u sredini su, a igre van svog "Orijel Parka" su poseban problem. Uz to, u Dablinu protiv Roversa nisu uzeli bod četiri godine, a imali su bolje timove od sadašnjeg.

1436 Wehen - Arminia Bielefeld 1x&3+ (2.85)

 Baraž za popunu Cvajte, Arminija je na niskim granama posle ispadanja iz Bundeslige, ovo je šansa da preživi u baražu sa Vehenom. Domaći su bili četvrti u trećem rangu, ali idu u baraž jer drugoplasirani amateri Frajburga po pravilima ne mogu do višeg ranga. Vehen je solidan tim, dolaze iz Visbadena, pred tri godine u korona sezoni su proveli jednu godinu u Cvajti, sada ponovo imaju šansu. Redovno su u vrhu treće lige u ovoj deceniji, nekoliko igrača nastupalo je u višim rangovima. Kod kuće su bili ubedljivi i efikasni tokom sezone, ovo je šansa da steknu neku prednost. Mislimo da će Arminija teško dobiti u Heseu.

Ne propustite

Ne propustite