AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (22.3.2023)

Autor: Lazar Nikolić
sreda 22.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za danas.

Povezane vesti

1110 Mansfield - Grimsby 1-2I&1-2II (2.70)

 Grimsbi je stigao do četvtfinala FA Kupa, iznenadili su Sautempton u prethodnoj rundi ali su primili pet golova od Brajtona za vikend i bajka je završena. Okreću se prvenstvu gde su učinili dovoljno da pobegnu iz opasne zone. Meč je važniji za Mensfild koji je izvan plej-ofa, moraju da dobiju. Ovaj tim je prošle godine ispao u finalu od Port Vejla, žele novi napad na treću ligu. Biće golova, "Stagsi" igraju ofanzivno.

3643 Republic of Ireland - Latvia 1&2-3 (2.55)

Prijateljski meč na "Avivi" u Dablinu, Irci kreću u novi ciklus, Stiven Keni je i dalje na klupi, njegov tim će posle prijateljskog meča sa Letonijom ugostiti u ovom prozoru Francusku. Letonija je loš tim, nisu ni Andoru pobedili, teško će na ostrvu dati gol, pa bi pobeda Iraca uz par golova verovatno bila dobar izbor i očekivan rezultat.

47112 Savona - Trieste manje od 20.5 golova (1.82)

Italijanski derbi u polufinalu Kupa LEN, u prvom meču u Trstu bilo je 9:9, Savona je favorit za prolaz u revanšu. Oni su poznatiji klub, tri puta su osvajali ovo takmičenje, više od 40 godina su u italijanskoj eliti. Probaćemo malo golova zbog značaja utakmice, timovi su sličnog kvaliteta.

3041 Millonarios - Deportivo Pasto 1 (1.70)

Tiket ćemo zatvoriti utakmicom kolumbijskog šampionata koja se igra u noći između srede i četvrtka. Slavni "Milioneri" nisu loše počeli šampionat, trijumfom protiv Deportivo Pasta bi se probili na peto mesto. Gosti nisu mačji kašalj, i sami dobro igraju, ali uglavnom gube u Bogoti, čak i kada imaju bolji tim od "Plavih".

Ne propustite