"Crno-beli" kreću u pohod na LŠ - evo šta nas očekuje u 2. kolu kvalifikacija!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.07.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana imaju priliku da se posle sedam godina vrate u elitu.

Povezane vesti

Parni valjak se nalazi pred prvom preprekom na svom putu ka Ligi šampiona. Večeras od 20 časova fudbaleri Partizana gostuju Dinamu iz Kijeva u 2. kolu kvalifikacija, po prvi put još od sezone 2017/18, kada su zaustavljeni u trećem kolu kvalifikacija od Olimpijakosa, sa ukupnim rezultatom 3:5.

"Igramo protiv velikog i dobrog kluba, ali imamo želju da probamo i mi da napravimo nešto, pa sa velikom motivacijom ulazimo u utakmicu", rekao je trener "crno-belih" Aleksandar Stanojević. Vicešampion Srbije je ovog vikenda savladao kruševački Napredak sa 1:0 u prvom kolu Superlige Srbije i svoj prvom zvaničnom meču ove sezone.

Meč se igra u Lubinu, u Poljskoj, a ukoliko obezbede plasman u treće kolo kvalifikacija "crno-beli" će snage odmeriti sa škotskim Rendžersom. Kao i inače kada Partizan igra u Evropi, i ovo bi mogla da bude uzbudljiva utakmica puna neizvesnosti u kojoj možemo uživati uz promo kod EVROPA, koji donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Ova promocija je aktuelna do kraja sezone i dostupna je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu ponudu za mečeve kvalifikacija, pokupite freebet i naplatite svoje poznavanje najboljeg evropskog fudbala, samo u AdmiralBetu!

Ne propustite