TNT ponuda - Da probamo kvotu 45 na Lacio!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.04.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Pokušajmo sa neverovatnim kvotama...

Povezane vesti

1407 Freiburg - Mainz GGI&GGII (13.30)

Bodovi su mnogo važniji Majncu koji je živnuo poslednjih nedelja. Dobrih mesec dana za "Crvene", sada su na mestu koje znači baraž za opstanak, ali još par dobrih rezultata i mogli bi da preskoče Bohum od koga su verovatno bolji tim. Što se tiče Frajburga, mogli bi crno-beli da dohvate šesto mesto, da još jednu godinu izađu u Evropu, ali kao da posle igranja u LE ostaju bez daha. Ipak mogu da budu zadovoljni, podsetimo, prodali su golmana Flekena i vezistu Šadea Brentfordu, napunili kasu i opet su u gornjoj polovini tabele. Nema puštanja, iako je meč sa Majnc važniji, i domaćin juri pobedu, pa bi mogli da gledamo efikasan meč na jugozapadu Nemačke.

1321 Genoa - Lazio GG prvih 15 minuta (45)

Moramo da probamo, Lacio misli na revanš kupa protiv Juventusa, sredinom naredne nedelje, zato se ovaj meč igra u petak. Rimljani sa Sarijevim naslednikom Tudorom pokušavaju da se domognu petog mesta, ali realno malo toga zavisi od "L'Akvila". Đenova ima dobru sezonu posle povratak u Seriju A, mnogo pohvala je dobio Alberto Đilardino, sredina tabele sasvim odgovara Ligurijanima koji su pokazali da igraju bolje protiv jačih timova, pogotovo na "Marasiju". Đenova je dobila Lacio u Rimu, ali su ih "Nebesko-plavi" eliminisali u kupu. S obzirom na moranje gostiju i bezbrižni pristup Đenovljana možda ćemo videti gol na samom startu, pa će nastupiti jurnjava...

QPR - Preston 2&2-4 (6.40)

Tražimo iznenađenje u zapadnom Londonu jer KPR posle boljeg perioda kada su se pomerili iz opasne zone ponovo igra loše. I još jednom će navijači "Policajaca" morati da strepe, dolazi im u subotu Preston koji je u sredini tabele i po nama je kvalitetnija ekipa. To što nema nikakvog moranja u Čempionšipu nema nikakve veze, jednostavno igra se maksimalno. Ako pratite naše tipove znate da imamo užasno mišljenje o londonskom klubu, tačnije ekipi, pogotovo kod kuće gde imaju silan problem, neinventivni su, sve se svodi na centaršuteve na Lindona Dajksa, škotskog reprezentativca. Ne čudi što su "Hupsi" izgubili polovinu mečeva na "Loftus Roudu" i to je glavni razlog za strepnju. U trećoj ligi KPR nije bio od početka veka. Preston bi mogao do iznenađenja, koje to i nije, ako pogledate situaciju...

1511 Le Havre - Metz tačan rezultat 0:0 (8.65)

Ako ste upoznati sa igrom ova dva tima tokom sezone, šta biste rekli kojim je rezultatom završeno u prvom delu? Jasno, nije bilo golova na "Sen Simforijenu", moguće da ih ne bude ni na drugoj strani Francuske, obali Normandije. Ovo su ekipe koje su se vratile u ligu prošlog leta, prodali su najbolje napadače, Avr je igrao bolje jesenas, ali je tim Luke Elsnera dobio tek jedan meč od polovine januara, pa je jasno zbog čega strepe. Mec je još slabiji, uz Klermon su dali najmanje golova u ligi. Očekivano prodali su Mikautadzea Ajaksu, onda su ga zimus vratili na pozajmicu i on je najbolji strelac sa desetak golova. Hrabro se tim iskusnog Lasla Bolonjija bori da preživi, veliki podstrek je neočekivana pobeda nad Lensom prošle nedelje. U strahu su velike oči, ipak bi Mec bio zadovoljan bodom, mada imaju težak raspored do kraja.

1976 Royale Union - Club Brugge 2&<=29 (5.35)

Za priču je kako se Rojal Union raspadne svake godine u plej-ofu, evo treću sezonu u nizu. Počeli su doigravanje sa prvog mesta, izgubili sva tri susreta, prošle nedelje i gradski derbi pa mladi tim Anderlehta ima neočekivanu šansu da osvoji krunu iako su prošle sezone imali najgoru sezonu u poslednjih nekoliko decenija. Ali, Briž vreba, u četvrtak su bili u Solunu, igrali protiv PAOK-a, stekli su mnogo samopouzdanja posle kikseva protivnika i verujemo da mogu da pobede demoralisanog domaćina iz briselske četvrti San Žiloa. Flandrijci su tukli Rojal Union par puta na ovom gostovanju, kada je bilo tako, obično bi u prvih pola sata videli gol, pa i to dodajemo uz "dvojku" na ekipu sa "Brejdela".

2123 Wintherthur - Young Boys 6+ (8.85)

Vintertur je priča sezone u Švajcarskoj, mali tim iz okoline Bazela je prošle godine jedva preživeo posle ulaska u ligu, a ove sezone su četvrti. Igraju fudbal na gol više, a kada se sastaju sa šampionom iz Berna sve pršti. Od poslednjih pet mečeva ova dva tima, jedna je završila 7+ i dva puta je bilo više od pet golova, pa je jasno zbog čega očekujemo novi vatromet. Jang Bojs je uspeo da stabilizuje formu, da pobegne rivalima, bez obzira na neke kikseve oni su ipak najbolji tim u Švajcarskoj. Tradicija, stil igre oba tima, činjenica da bivši trener Bazela i mlade reprezentacije Švajcarske Patrik Ramen ima neka nerasčišćena posla iz igračke karijere sa Bojsima i da je uvek posebno motivisan nas tera da probamo sa novom efikasnom utakmicom između ovih klubova.

1108 Crewe - Wrexham 1&GG (5.20)

Ovo je možda prilika da naplatimo još jednom Reksam, igrajući protiv njih. Verovatno su još mamurni posle slavlja, plasirali su se u treću ligu. Praćeni novcem pre svih slavnog glumca Rajana Rejnoldsa preskočili su dva ranga, Velšane ćemo gledati u trećoj ligi. Upozoravaju ih da će biti mnogo teže, da više neće moći da dovode igrače iz viših rangova, ali ne haju, igraće u trećoj ligi. Kru Aleksandra je iz tog društva ispala prošle godine do pre par sezona su bili stabilan drugoligaš, eto kako se stvari menjaju. Peti su, igraće baraž, nije nevažno sa kod mesta, pa će učiniti sve da dobiju i iskoriste opijenost Reksama. Golovi se podrazumevaju...

9419 HJK - Marienhamm tačan rezultat 1:0 (7.20)

Kladili smo se na Helsinki prošle nedelje, lako su dobili Lahti kod kuće, treba očekivati da večiti šampion Finske malo štuca u prvom delu sezone. Ali kod kuće obično dobijaju. Sada im u goste stiže klub sa Aleutskih Ostrva, Marijenham, oni su startovali solidno, ali znate i sami, ako poznajete fudbal u ovoj skandinavskoj zemlji, "Ostrvljani" mnogo bolje prolaze kod kuće. Na gostovanjima u prestonici nemaju sreće, a posebno je interesantan podatak da su tri od četiri poslednja meča u prvenstvu izgubili istim rezultatom 1:0. Neće dati gol, po našem mišljenju, ali bi moglo da bude znatno neizvesnije nego što bilo ko pretpostavlja.

7793 Amazonas - Sport Recife x&0-2 (4.80)

Počinje druga brazilska liga, za nas uvek nepresušni izvor opklada na mali broj golova, tako će biti i u Manausu verovatno, a čini se da bi lako moglo da završi bez pobednika. Amazon je novi tim u Seriji B, osnovan pre pet godina, lokalni bogataši su uložili ogroman novac, pa se ekipa kao najbolja u trećoj ligi plasirala u viši rang. Savez ih podržava, u Manausu koje je proslavio čuveni strip junak "Mister No" je onaj velelepni stadion. Kao i pomenuti junak stripa popularnim "Pajperom" u grad u Amazoniji možete samo avionom. Ali, spremni su da svakome stvore problem, uključujući i Resife koji je jedan od boljih timova u Seriji B. Domaćin je doveo nekoliko iskusnih igrača tipa Felipe Bastosa, plus talentovane fudbalere iz velikih klubova, imaju dosta novca, remi bi bio po meri na startu.

9442 Dorking - Hartlepool 2-3I&2-3II (5.60)

Nije Dorking više tako efikasan kao prošle sezone kada smo ovu opkladu uhvatili par puta, ali šteta da ne probamo. Mali klub iz južnih predgrađa Londona je prošle sezone izborio opstanak, ove ispadaju, ali žele da se oproste pobedom. Hartlpul završava u sredini tabele, poznatiji tim sa severa Engleske je ispao iz četvrte lige, ovo je sezona stabilizacije za "Pulse" na čijoj je klupi nekadašnji reprezentativni napadač Engleske Kevin Filips. Forsira ofanzivan fudbal, daju i primaju dosta golova. Naredne sezone će verovatno pokušati da se vrate u englesku fudbalsku piramidu gde su proveli najveći deo istorije. Hartlpul je loš gost, ali nigde se ne brane, često i plate takav pristup, Gejtshed im je tokom proleća spakovao sedam golova.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak