Andalužani hteli Adžića, nudili premalo

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.02.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka na stadion "Rajko Mitić" stigla je ponuda člana španske Primere.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Klubovi iz zapadne Evrope juče su pokušavali da zaključe poslove koje su isplanirali za zimski prelazni rok pa se tako na "Marakani" čekalo na ponude za igrače koji imaju dozvolu da napuste klub.

Povreda Ričmonda Boaćija stopirala je pregovore oko prodaje reprezentativca Gane, Gelor Kanga je otišao u Prag na potpis ugovora sa Spartom, a na kraju nije došlo do realizacije transfera Nemanje Radonjića u Štutgart i Slavoljuba Srnića u Trabzon.

Pored pomenute četvorice šansu da ove zime napusti Crvenu zvezdu imao je i mladi Luka Adžić za kojeg je u sredu stigla ponuda iz Andaluzije.

"Žurnal" piše da je Sevilja nudila 1.500.000 evra za mladog fudbalera ali da Crvena zvezda nije bila spremna da pusti Adžića za tu svotu novca.

Navodno ni Luka Adžić nije želeo pošto-poto da napusti klub ove zime pa je postignut dogovor da na proleće pokuša da podigne svoju vrednost i da se nakon toga razgovara o eventualnom transferu.

Za mladog Zvezdinog fudbalera zainteresovani su, pored Sevilje, holandski Ajaks i jedan bundesligaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bokibole
Friday, 02.02.2018
03:15

decko je extra talenat(gledao sam ga prosle god. kada je igrao za omladince ovde u Sapcu protiv Macve)i stvarno ima nesto u njegovoj igri,tako da bi bilo greota da ode sad dok je jos uvek mlad i zelen!Pa odigraj nesto,bar sezonu,dve,daj koji lep gol(davao si i do sada kad god si dobijao sansu)i oticices sigurno!!!Doce lova ako vredis!

avatar
Thursday, 01.02.2018
14:44

Zadržite ovog igrača kako znate i umete!Samo ne razumem zašto Milojević nema poverenja u njega jer je dečko odličan igrač. Bukvalno ista situacija kao i Božović sa Ristićem. Možda je slab u duelu ali ja bih mu dao priliku protiv CSKA, jer odlaskom Kange i ne dovođenjem zamene zaista nemamo šta da izgubimo.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 01.02.2018
14:36

Prvo da se dokaze u derbije, da trpa malo komsija malog, pa onda Evropa. Jos 2-3 godine minimum, kako se ne bi setao po pozajmicama i prosao kako Lazar Markovic, a i mnogi drugi koi su leteli visoko.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 01.02.2018
13:24

Ovo stvarno ohrabruje. Ranije bi ovakvog igraca prodali za sicu.

avatar
chaki
Thursday, 01.02.2018
11:33

Treba da ostane bar dve godine jos

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 01.02.2018
11:12

Da,da dokazao se pa vredi mnogo vise

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 01.02.2018
14:40

Vvas mentalni sklop je jako zanimljiv sve da da a kad ode za vece pare onda vas nema nigde