Azarovi za istoriju, prvi Gruzin stiže u Zvezdu za 300.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 04.08.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Biće alternativa Milanu Rodiću.

Instagram/Irakli Azarov
Instagram/Irakli Azarov

Povezane vesti

Nije prošlo ni nekolko sati od ubedljivog trijumfa Crvene zvezde protiv Pjunika, a već se pojavila informacija o novom pojačanju.

Kako prenosi Sportski žurnal, novi fudbaler Zvezde i ujedno prvi Gruzin u istoriji "crveno-belih" biće Irakli Azarovi (20), igraču Dinama iz Batumija.

Azarovi je postao standardni reprezentativac Gruzije i već godinu i po dana igra redovno u Batumiju, ljudi iz Zvezde prepoznali su u njemu mogućnost da bude još jedna opcija na poziciji levog beka pored Milana Rodića, te je spremila i 300.000 evra na ime obeštećenja.

Radi se o beku ofanzivnih karakteristika, prema proceni Transfermarkta njegova tržišna vrednost u ovom trenutku je 1.200.000 evra, tek jedan od trojice igrača čija vrednost u šampionatu Gruzije iznosi više od 1.000.000 evra.

Šampion Srbije će sa Azarovim ugovor potpisati u toku današnjeg dana, tvrdi Žurnal.

Crvena zvezda naredne nedelje gostuje u Jermeniji bez previše opterećenja, pa bi upravo takav pristup mogao dodatno da prija igračima na terenu. Bez obzira na to, Zvezda će i tada ići na pobedu protiv Pjunika, a ukoliko to ostvari bez primljenog gola, AdmiralBet vas nagrađuje kvotom 2.50.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke