Babunski progovorio - Evo šta kaže o odlasku iz Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.11.2016.
22:44
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Makedonski reprezentativac David Babunski umirio je navijače Crvene zvezde porukom da nije u svađi sa trenerom Miodragom Božovićem i da do sada nije bilo reči o njegovom transferu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Drugog radnog dana tekuće nedelje iz Makedonije je stigla informacija da je vezista Crvene zvezde David Babunski nezadovoljan statusom u klubu i da bi već u januaru mogao da promeni sredinu.

Na stranu priča o mogućem transferu, jedan od makedonskih portala preneo je da su trener Miodrag Božović i David Babunski "na ratnoj nozi" i da atmosfera u timu nije dobra.

"Ma to je samo novinarska priča za neki klik ili senzaciju. Sedeo sam kod kuće, odjednom su mi stizale poruke 'Šta je ovo?', 'Da li je istina?'... Pa, nije istina, niti sam o tome pričao, niti imam nameru da idem" kratko poručuje Babunski u izjavi za "Novosti".

Nije tajna da je interesovanje za makedonskog reprezentativca interesovanje pokazao i zagrebački Dinamo, ali David Banunski tvrdi da o tome ne zna ništa.

"Koncentrisan sam samo na igru u Zvezdi. Ako i postoje neke ponude, za koje ja stvarno nisam čuo, to je u domenu mog menadžera i kluba. Ja sam tu po strani" dodaje Babunski.

David Baunski je u prethodnom delu sezone upisao samo pet nastupa za crveno-bele ali ističe da su mu u klubu poručili da računaju na njega.

"Situacija nije laka, ali u klubu kažu da veruju u mene, da sam perspektiva i da će mi dati šansu. Kad će to biti, videćemo. Moje je da radim. Nedostaje mi kontinuitet, da povežem pet-šest utakmica, zbog toga i nivo igre varira" zaključuje Makedonac.

Narednu priliku da upiše nastup u crveno-belom dresu David Banunski će imati u subotu kada Crvena zvezda gostuje ekipi Napretka u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Šmigić
Thursday, 17.11.2016
10:56

umirio je navijace Zvezde ?! putuj igumane,ne misli na manastir !!!!

avatar
iskusna vezara
Thursday, 17.11.2016
01:20

aman ljudi, dajte ovom momku sansu da igra.. i pokaze sta zna.. a ja iskreno verujem da zna dosta..

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 17.11.2016
00:14

babunski je jedan dijamant kome treba dati sansu , igrac koji pravi visak samo ga treba pusti da igra bar po poluvreme svaku utakmicu ima tu crtu bezobrazluka i magije koju nema svako ali grof izgleda nije ljubitelj toga

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 17.11.2016
13:00

''Grof'' je ljubitelj crnca :D