Bandalovski potcenjuje Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.04.2015.
21:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zimsko pojačanje Partizana na poziciji desnog beka, Bugarin Ivan Bandalovski, već se potpuno adaptirao na klub iz Humske, a ono što ga posebno oduševljava jesu - ''Grobari''. Jedva čeka ''večiti derbi'', ali o večitom rivalu nema baš visoko mišljenje.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Ivan Bandalovski je zimus doveden da popuni prazninu na poziciji desnog beka, nastalu posle povrede Miroslava Vulićevića i opšti utisak je da je opravdao poverenje i da je potvrdio epitet pojačanja.

Ipak, njegove dobre partije nisu ispraćene i dobrim rezultatima Partizana, ali on veruje da su crno-beli najbolji u Superligi i da će to potvrditi u nastavku sezone, jer ga glavni Partizanov konkurent u borbi za titulu, ekipa Crvene zvezde, uopšte nije impresionirala.

''Gledao sam ih protiv Napretka i nisam video ništa specijalno. Nema nikakve razlike između Zvezde i Napretka! Siguran sam da smo bolji i to ćemo i dokazati'', poručuje Bandalovski.

Navijači Partizana ga oduševljavaju, rado posećuje i košarkaške utakmice crno-belih, a upoznat je i sa atmosferom koju može da očekuje na predstojećem ''večitom derbiju''.

''Znao sam i mnogo ranije da je derbi između Partizana i Crvene zvezde među deset najboljih na svetu, nešto poput duela Boke juniors i River Plate'', ističe Bandalovski.

On je u Humsku stigao sa ''epitetom'' grubog igrača, koji neretko dobija i crvene kartone. Ali, to, srećom po crno-bele, za sada nije potvrdio. Ipak, Bandalovski se čudi što ljudi imaju takvo mišljenje o njemu i govoreći na tu temu, uporedio se sa - Kristijanom Ronaldom.

''Ja u Partizanu još nisam dobio ni žuti karton. Pa, Kristijano Ronaldo ih ima bar sedam u karijeri, a onda se meni stavi etiketa da sam problematičan'', poručio je Bandalovski, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke