Besplatno i na Dinamo! Novosađani, napunite ''Karađorđe'' za plej of Lige Evrope!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.07.2016.
20:08
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prodaja ulaznica za meč Vojvodina – Dinamo Minsk počeće u sredu od 13 časova.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem će se 28. jula, sa početkom u 20 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Dinamo Minsk, zvanično početi u sredu od 13 časova, navodi se na sajtu kluba.

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

Sreda, 27. jul:
Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 do 20 časova, moći će da se nabave ulaznice za zapad i istok.

Četvrtak, 28 jul:
Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), od 14 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini, od 17 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Ulaznice za zapad prodavaće se po ceni od 500 dinara, dok će ulaznice za istok i sever moći besplatno da se preuzmu na blagajni, s tim da će jedno lice moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati/deliti po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže, saopštio je novosadski klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Оги
Tuesday, 26.07.2016
10:08

Svi na Karađorđe. IGRA VOJVODINA !

avatar
Tuesday, 26.07.2016
00:12

Srećno Vošo u četvrtak!Da se još jednom ponovi podvig kao onaj protiv Sampdorije.