"Borba za goli život"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.03.2015.
23:04
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Baš tim rečima poslužio se trener kragujevačkog Radničkog 1923 uoči gostovanja ekipi Borca u derbiju zapadne Srbije.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Predstojeće 19. kolo Jelen Superlige sa sobom nosi i derbi zapadne Srbije koji će na stadionu kraj Morave igrati ekipe Borca i Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Obe ekipe strepe za opstanak u ligi pa trener Radničkog 1923 Neško Milovanović duel sa "Zebrama" opisuje kao borbu za goli život.

"Znam da je oduvek bilo teško gostujućim ekipama u Čačku i oni će sigurno dati sve od sebe da trijumfuju. Moji igrači znaju šta ih tamo očekuje, a to je može se reći derbi zapadne Srbije, derbi dve ekipe koje se bore za goli život" rekao je Milovanović u najavi utakmice.

Radnički 1923 nalazi se na poslednjoj poziciji na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, dok Borac predvodi trio timova koji se nalaze ispred Kragujevčana sa 6 bodova više.

U prethodnom kolu Radnički 1923 je na "Čika Dači" remizirao sa Novim Pazarom 1:1 a isti rezultat viđen je u duelu Čukaričkog i Borca na Banovom Brdu.

"Ne idemo sa belom zastavom. Ako mislimo da ostvarimo povoljan rezultat, ne smemo izaći kao što smo izašli protiv Novog Pazara. Ne bojimo se Borca, idemo na pobedu u Čačak, odakle ćemo se, nadam se, vratiti sa pesmom u autobusu" poručio je trener Radničkog 1923.

Derbi zapadne Srbije između Borca i Radničkog 1923 zakazan je za subotu, 14. mart, sa početkom od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke