Borjan: "Pokazali smo da smo favoriti, ali još nije gotovo"

Autor: Beta Beta
utorak 24.07.2018.
23:27
Izvor: Beta

Golman Crvene Zvezde Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa u večerašnjem meču protiv Suduve pokazala da je favorit i dodao da je bitno što crveno-beli nisu primili gol.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Suduvu na svom terenu sa 3:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Najbitnije je da u prvoj utakmici nije primljen nijedan gol. Pokazali smo da smo favoriti, pokazali smo dominaciju. Idemo tamo da pobedimo", kazao je Borjan posle utakmice za Radio televiziju Srbije.

Golman Crvene zvezde gotovo da je bio bez intervencije večeras jer rival nije uspeo da uputi udarac u okvir gola.

"Dobro smo pripremili utakmicu, stručni štab je fenomenalno odradio analizu. Mi smo izašli na teren, uradili sve što su tražili i pobedili. Ništa još nije gotovo, moramo i tamo da pobedimo i onda da razmišljamo o sledećem protivniku", kazao je Borjan.

Strelac dva pogotka na večerašnjem meču bio je Nemanja Radonjić.

Nemanja Radonjic
Foto: Sportske.net/Aleksandar Milošević

"Mislim da smo fenomenalno ušli u utakmicu, znali smo da nas čeka težak protivnik, sve smo se dogovorili u svlačionici i to se isplatilo danas. Nadam se istom ishodu i u Litvaniji", rekao je Nemanja Radonjić za RTS.

Revaš je za osam dana u Litvaniji.

"Nikad nikog ne treba ne treba potcenjivati. Treba isto da se spremimo za Litvaniju, da pokušamo da tamo ne primimo gol, da pokušamo da damo još neki i da sve rešimo u svoju korist", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke