"Brđani" zadovoljni slađim bodom u Nišu

Autor: Beta Beta
petak 11.12.2015.
23:55
Izvor: Beta

Bod koji su fudbaleri Čukaričkog osvojili na gostovanju u Nišu zadovoljio je članove stručnog štaba koji su posle meča pohvalili požrtvovanost ekipe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Saša Mićović rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo osvojila bod protiv Radničkog u Nišu, gde su uslovi za igru, prema njegovoj oceni, bili veoma loši.

"Svaka čast momcima na zasluženom bodu. Mislim da smo i sreću zaslužili jer su momci pokazali karakter i borbenost. Sve su zaradili", rekao je Mićović, a prenosi klupski sajt.

Radnički i Čukarički su danas odigrali nerešeno bez golova u utakmici 21. kola Superlige Srbije.

"U ovakvom sastavu iz kog je izostao veliki broj prvotimicama, ovo je odličan rezultat, pogotovo na ovakvom terenu gde uslovi za igru nisu bili baš idealni", kazao je on.

Čukarički je trenutno treći na tabeli sa 36 bodova, dok je Radnički peti sa 32.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 12.12.2015
01:24

prvo hvalili su vam samo stoperi Ostojic, Plasentin i desni bek Stojkovic, ostali svi su prvi tim, Bojic - Mirosavljevic tu uvek se kombinuje pa i ne zna se ko je starter ko rezerva, a teren je bio solidan, ne idealan, vreme hladno ali suvo i atmosfera paklena a mogla je jos paklenija ali to je problem za nas Nislije...