Buač: "Potrebna šok terapija"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
20:15
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Vladimir Buač kazao je nakon poraza od Bačke da je više nego evidentno da je neophodna šok terapija.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u subotu u Bačkoj Palanci (1:0) u okviru 18. kola Super lige Srbije.

"Lale" su vezale tri utakmice bez trijumfa i trenutno zauzimaju petu poziciju na tabeli. Trener Vladimir Buač kazao je nakon gostovanja Bačkoj da je ekipi potrbna šok terapija.

"Čestitao bih kolegi Miloševiću na pobedi. Što se nas tiče, sad je već evidentno da se na poslednje tri utakmice nalazimo u rezultatskoj krizi i da u igri ne funkcioniše sve najbolje. Međutim, najlakše je pognuti glave i nastaviti u istom pravcu. Već u ponedeljak, moramo napraviti neku šok terapiju, kako bismo protiv Borca u sredu izgledali mnogo bolje, odnosno onako kako i treba da izgledamo", rekao je Buač.

Jedini gol u pobedi Bačke nad ekipom Vojvodine postigao je momak koji je ponikao u omladinskoj školi novosadskog superligaša Luka Luković.

"Mislim da danas definitivno nismo zaslužili da izgubimo, jer je bilo šansi na obe strane, ali jedna individualna greška je rešila utakmicu. Moramo dignuti glave, okrenuti se narednim utakmicama i probati da odigramo što bolje, kako bismo došli do preko potrebnih bodova", izjavio je Buač.

Narednu utakmicu u Super ligi Voša igra već u sredu i to protiv ekipe Borca koja se nalazi na samom dnu tabele. Ta utakmica na programu je od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke