"Čaršija" već smenjuje Miloja, Marakana opet podvučena "Žutim"?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.11.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net

Spekulacije se roje, iako nema nikakvih pregovora. Sudbina trenera Zvezde vezana za gostovanje u Pireju...

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Posle katastrofe protiv Bajerna, mnogi smatraju da je Milojević završio ciklus u Crvenoj zvezdi i da će, u slučaju neuspeha protiv Olimpijakosa biti smenjen.

Kako saznajemo, to nije izvesno, niti se o tome priča u Zvezdi.

Moguće je da čovek koji je postigao velike uspehe sa crveno-belima ode, ako se pojavi ponuda, bilo iz Kine ili Grčke gde je ostavio trag i gde bi mogao da sedne na klupu AEK-a

Podsetimo, Zvezdin trener ima ugovor do kraja sezone, verovatno ga neće produžiti, ali pitanje je samo hoće li na proleće prevoditi srpskog šampiona.

Jasno, posle otkaza koji je dobio Prosinečki, odmah je lansirana priča da će se vratiti na mesto uspeha, navijači bi to dočekali aklamacijom, međutim za sada nije bilo nikakvih razgovora oko povratka legendarnog "Žutog" na klupu.

Pominju se još i neka druga imena, Lalatović recimo, međutim, klub je stao iza Milojevića, Zvezdi je potrebna mirna završnica jeseni, a zimovanje u Evropi bi povećalo šanse da "Miloje" ostane.

Mnogo toga će zavisiti od utakmice u Pireju, tek na kraju jeseni klub će razgovarati sa trenerom, kako bi saznao njegove planove...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Thursday, 28.11.2019
22:45

Lepo je kada se pljuje po coveku zbog koga dve godine u nizu igramo LS, onda dobijemo Oly, pa ispade da su price o smeni bile dezinformacije, pa opet po starom......ljudi ovde stvarno slabo pamte. Hajde da se kao prethodih godina zadovoljavamo ispadanjem iz kvalifikacija za LE!!!

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 28.11.2019
16:37

Ovo ne valja. Jeste sramota kako smo odigrali, ali stavljati neki pritisak da se prezimi u Evropi, a cilj je bio ulazak u grupnu fazu bilo LE bilo LS je licemjerno. Bojim se da ce MIloje otici, a sta god ko mislio o njemu, odigrali smo toliko 'gustih' utakmica sa njim - ni jednu bitnu izgubili! Problem postoji, ali gdje, pitanje je da li je Miloje los trener ili iz ekipe izvlaci ono najbolje? Ja sam vise za to da se pritisak pomjeri ka Terzicu i Mrkeli, nisu doveli ni jednog igraca koji je nesto pokazao jos od Marina.

avatar
Boki.Antonijevic
Thursday, 28.11.2019
16:31

Miloje nikako da ode. Sve ovo dobro je iskljucivo njegov uspeh!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.11.2019
15:10

Nema potrebe sad da se menja Miloja jer on je u nasem prvenstvu za sve nase trenere izmislio fudbal. Za igre u Evropi ja mu zameram samo to sto nikad ne rizikuje i uvek igra na sigurno i prilicno defanzivno sto u danasnjem fudbalu protiv jakih protivnika ne prolazi.

avatar
Provokator
Thursday, 28.11.2019
14:59

Jedino objektivno merilo rezultata je Evropa , jer ih u nasoj ligi guraju sudije . U Evropi u poslednje 2 godine imaju prilicno sarene rezultate . Neke neocekivane pobede ili neresene ali i katastrofalne poraze . Tako da nije sve bas tako lose ali sigurno da poraz uvek boli.

avatar
GlasRazuma
Thursday, 28.11.2019
14:26

Godinu dana pisem o Zvezdinoj katastrofalnoj igri i o tome da Milojevic treba da bude smenjen !!!! Malo bolje upuceni znaju njegove kombinacije tip gobeljic i ostali. Covek sta je uradio uradio je,cestitam mu na tome,pruzio nam je dosta lepih trenutaka,ali jednostavno on ne moze nista vise da nam donese. U fudbalu ne postoje krediti,ko se bavio fudbalom na neki nacin,to veoma dobro zna. Uzmite Poketina za najsveziji primer,od prosecnog kluba iz Engleske je napravio finalistu lige sampiona i samo par meseci posle je oteran. dakle ,nema kredita. A i da ih ima,Milojevic ih je vec potrosio i da je pametan sam bi ponudio ostavku i tako spasio i sebe i nas !!!

avatar
Mads87
Thursday, 28.11.2019
15:50

O cemu ti druze pricas? Totenhem je postao klub bez novca jel tek onako samo zaslugom poketina? Slusal li ti sebe brate. Mi smo sirotinja u danasnjem fudbalu i to teska sirotinja i 6 0 od bajerna nista ne znaci cemu ta tragicnost. Sta bi ti ocekivao da osvojimo ligu sampiona jel?Od cega da nas spasi ne kapiram pa covek je doneo sve ovo o cemu pricamo i zahvaljujuci samo njemu 3 godine gledamo zvezdu u evropi.Kad je to neko jos uspeo?

avatar
Man united
Thursday, 28.11.2019
20:38

И то за Поћетина је несвакидашњи потез и исхитрена реакција управе Тотенхема. Само не знам какве то везе има са нашим случајем. Поћетино је имао лош почетак сезоне. милоје није у таквој ситуацији. Ушао је у ЛШ, има солидну шансу да презими. У домаћем првенству први.

avatar
deki trbic
Thursday, 28.11.2019
13:12

Koje velike uspehe? Namestene titulue, sreca u Evropi i blamiranje u LS 😂

avatar
Mads87
Sunday, 01.12.2019
11:49

Imao srece pa sta jel to treba da mu uzmemo kao otezavajucu okolnost?Svaki uspeh u sportu ima veze i sa srecom pored kvaliteta naravno. Ovi veliki evropski trneri imaju multi milionske iznose na raspolaganju pa omase igrace koje plate po 40 50 pa i vise miliona a ovi nasi mucenici imaju po 2 3 miliona i onda kad promase tragedija. Zvezdina pojacanja su uzasna ove sezone cak ne mozes da nazoves ni jedno da je pojacanje, Ali ok oteramo Milojevica koga da stavis? Namestene titule ne komentarisem uopste i ne znam kako vas nije srtamota da namestanje i pomenete :) a sto se blamiranja tice veci ste vi blam napravili sa azom nego zvezda sa bayernom

avatar
deki trbic
Sunday, 01.12.2019
19:03

Sads ti meni reci sta je od tih para zvezda uradila, jel je dovela kvalitetna pojacanja?

avatar
3x3
Thursday, 28.11.2019
12:58

Ja Milojevica ni pod razno ne bih smenio vec bih svim silama bio za to da ostane sto je duze moguce. On je najzasluzniji za sve ove uspehe i sto se ovoliko zaradilo iz evro takmicenja. Ponovo smo stabilan klub i ne bojimo se kojekakvih Kairata vec uspemo da pobedimo Olimpijakos, Liverpul, izbacimo Salzburg, Kopenhagen, Jang Bojs...

avatar
KianyRiws
Thursday, 28.11.2019
17:41

Slazem se u potpunosti.Nas tim igra u preslaboj ligi,kvalifikacije za evropska takmicenja pocinju rano,nemamo fond kao najveci klubovi i sa ovim igracima ne mozemo nista vise.Milojevic nije nista kriv.

avatar
miki2
Thursday, 28.11.2019
12:53

Miloje je najbolji izbor. Stvar je do lošeg skautinga igrača.

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 28.11.2019
13:41

Ne osporavam Milojevićeve kvalitete, naravno, ali je on birao igrače, nisu mu ih doveli tek tako. Takođe, treba uzeti u obzir i to da smo kvalifikacije prošli uz ogromnu dozu sreće i, ništa manje bitno, poslednja dva derbija smo ubedljivo nadigrani od strane Partizana, a to je već do trenera.

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 28.11.2019
23:21

Miloje, Mrkela i ja se jednako pitamo oko dovođenja igrača. Za dovođenje i prodaju se pitaju Terza, Rajo i Andrej.

avatar
miki2
Thursday, 28.11.2019
20:36

A ti mislis da ima bolji od njega. Dovescemo prosineckog igracemo lepo i ispasti u 3 kolu kvalifikacija. Ako dodje i prosinecki, nema bas toliko kvalitetnih trenema koji bi fosli u Zvezdu. A ako nista neko ko je doveo Zvezdu tri puta do grupne faze trebao bi da ima kredita i za lose rezultate, a ja mislim da su rezultati odlicni samo igra je ocajna. U timu je srusens atmosfera odlaskom Savica i to se vidi i to je glavni problem.

avatar
Man united
Thursday, 28.11.2019
20:34

'убедљиво надиграни' ??? Јеси ли ти гледао те дербије?

avatar
Dorotej
Thursday, 28.11.2019
17:07

On snosi veliku odgovornost za sve ovo što se dešava v Zvezdi.

avatar
MarkoSi
Thursday, 28.11.2019
14:59

Za sreću se potpuno slažem kao i za derbije, ali mi se čini da Milojević nije birao igrače i da neke igrače mora da drži u timu po svaku cenu (bar neke utakmice). Setite se kada je Simića na dve uzastopne utakmice menjao pre kraja prvog poluvremena jer je dečko očigledno morao da počne, ali je toliko odskakao neznanjem da ga je morao zameniti. Ove sezone je sličan slučaj sa Van La Prevarom, samo ova "kombinacija" od igrača ima jaču šemu od Simića pa je morao da odigra očigledno i neku kvotu minuta da bi bili isplaćeni bonusi kompanjonima (nemojte misliti da po kvalitetu poredim Simića sa Van La Prevarom jer je ovaj naš vozač za Prevaru izmislio fudbal). Ja Milojevića ne smatram neracionalnim čovekom, pa samim tim ne verujem da je on svojevoljno u timu držao Mirka Ivanića koji je "izgubio poverenje" tek kada je svima postalo jasno da je zaboravio da igra fudbal.